reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Rozumiem.
A myślisz że na pierwszej wizycie konsultacyjnej będzie badanie
Bo trochę lipnie z partnerem być wtedy
A to ciężko mi powiedzieć, czy na takiej pierwszej wizycie robią choćby badanie na fotelu czy nawet USG, bo wszystko przede mną. Ale myślę, że na pewno któraś z dziewczyn tutaj będzie mogła napisać, jak to u niej wyglądało 😉
Nawet jak by miało być badanie, to chyba mają jakiś parawan czy fotel za „winklem”. A nawet jeśli nie, to zawsze możesz poprosić partnera, żeby zaczekał chwilę na korytarzu 🙂

Super wieści, powodzenia💜 a potem wspólnie z Tobą odliczamy🙂 kiedy planujesz robić betę?

Mocno trzyma kciuki zeby okruszek sie wgryzł 🤞
A kiedy bedziesz robila test albo bete?
Dziękuje Wam wszystkim za kciuki ❤️
Kropek jest już że mną 🥹
Klinika betę zaleca po 10 dniach od transferu, czyli w przyszły piątek.
No ale na test sikne wcześniej tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo nie chce żeby zastrzyk na pęknięcie z czwartku wyszedł na teście 🫣

Kropek jest już że mną 🥹
No ale na test sikne wcześniej tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo nie chce żeby zastrzyk na pęknięcie z czwartku wyszedł na teście 🫣
Cudnie!! 🥰 Niech się okruszek mocno wgryza i zostaje z mamusią całe 9 miesięcy 🥰 Trzymam za Was mocno kciuki i czekam z niecierpliwością na wyniki bety w przyszły piątek 🤗

Kropek jest już że mną 🥹
Niech się pięknie wgryzą 🤞❤️ A Ty teraz odpoczywaj.

Rozumiem.
A myślisz że na pierwszej wizycie konsultacyjnej będzie badanie
Bo trochę lipnie z partnerem być wtedy
U mnie do samego badania mąż został na chwilkę wyproszony z gabinetu :) nie ma się co bać :) lepiej żeby uczestniczył partner w procesie od początku i całość nie leżała tylko na Twoich barkach :)

reklama
Dziewczyny, to już jutro! :)

Załączniki

• IMG_5110.jpeg
    IMG_5110.jpeg
    365,1 KB · Wyświetleń: 110
Do góry