reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Byłam oddać krew na progesteron, po mnie stała dziewczyna badać betę i tak smutno się zrobiło 😔 ehhh
Zrobię jeszcze badania na początku cyklu i może też umówię się na monitoring tylko nie wiem teraz czy zgadzac się będzie owu ze zjazdem męża czy dopiero w lipcu się "spotkamy" we właściwym czasie:/

reklama
Trzymam za Ciebie kciuki, żeby u Ciebie się sprawdziła te teoria trzech cykli po drożności 🤞🏻
A trzydziestkę będę prawie cały miesiąc świętować 😂 w środę z mężem, w ten weekend rodzinnie, a w kolejny ze znajomymi 😁 zastanawiam się jaki tort sobie upiec 😅
Dziękuję🙂
Ale odjazdowo, podwòjne świętowanie😍😁 super plan. Jak coś to chwal się tu tym tortem jak już upieczesz🙂😃

Byłam oddać krew na progesteron, po mnie stała dziewczyna badać betę i tak smutno się zrobiło 😔 ehhh
Zrobię jeszcze badania na początku cyklu i może też umówię się na monitoring tylko nie wiem teraz czy zgadzac się będzie owu ze zjazdem męża czy dopiero w lipcu się "spotkamy" we właściwym czasie:/
Mi nigdy nie jest smutno jak ktoś przede mną bada betę 🙈 głównie dlatego, że ja ją badam zawsze w poronionych ciążach, dużo dziewczyn tutaj musi kontrolować betę jak są kiepskie przyrosty i tak realnie nigdy nie wiem co przechodzi ta osoba 🙂. Uszy do góry, przyjdzie czas na każdą z nas 😘

@Charlotte9 co u Ciebie, nic nie piszesz jak stymulacja i samopoczucie?🙂
😘❤️
Hej, jakoś sama nie wiem czemu nie pisze.. ale Was podczytuje 🙂Stymulacje skończyłam wczoraj, przeszłam praktycznie bezobjawowo, samopoczucie dobrze przynajmniej do wczoraj bo dziś już się stresuje jutrzejsza punkcją 🙈 W sumie mam chyba z 60 pęcherzyków, kilka po 18mm, 17,16,15 i kilka 13mm i mnóstwo mniejszych- tak to wyglądało na sobotnim usg 🙂

😘❤️
Hej, jakoś sama nie wiem czemu nie pisze.. ale Was podczytuje 🙂Stymulacje skończyłam wczoraj, przeszłam praktycznie bezobjawowo, samopoczucie dobrze przynajmniej do wczoraj bo dziś już się stresuje jutrzejsza punkcją 🙈 W sumie mam chyba z 60 pęcherzyków, kilka po 18mm, 17,16,15 i kilka 13mm i mnóstwo mniejszych- tak to wyglądało na sobotnim usg 🙂
Trzymam kciuki za owocną punkcję ❤️😊🍀✊🏻

😘❤️
Ciesze się że dobrze zniosłaś stymulację 💪Wow, ale to zleciało, już jutro punkcja!🙂 trzymam kciuki za Ciebie✊✊️ będzie dobrze🙂

U mnie dzisiaj owulka pełną parą tak mnie podbrzusze boli 🫣 testy owulacje mi sie skonczyly wczoraj i niemam jak sprawdzić piku a trzonowanie bylo wczoraj..

Jednak kupilam test owu

Załączniki

• IMG20240408115339.jpg
    IMG20240408115339.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Ech, wychodzi mi, że 6-10dc to piątek-poniedziałek, a i tak obawiam się jeszcze plamienia na 6dc, bo okres dostałam pod wieczór a nie rano jak zazwyczaj i teraz nie wiem co robić. :(😞 Czy umawiać się na drożność w zakresie piatek - poniedziałek (jak się uda na weekend albo pon to spoko, gorzej z pt), czy przedłużyć do wtorku, ale wtedy to już oficjalnie 11dc. Kurde, nie wiem co robić. Oby wyczarowali mi termin na weekend, bo mają czynne i robią zabiegi. 😞

Ech, wychodzi mi, że 6-10dc to piątek-poniedziałek, a i tak obawiam się jeszcze plamienia na 6dc, bo okres dostałam pod wieczór a nie rano jak zazwyczaj i teraz nie wiem co robić. :(😞 Czy umawiać się na drożność w zakresie piatek - poniedziałek (jak się uda na weekend albo pon to spoko, gorzej z pt), czy przedłużyć do wtorku, ale wtedy to już oficjalnie 11dc. Kurde, nie wiem co robić. Oby wyczarowali mi termin na weekend, bo mają czynne i robią zabiegi. 😞
Ja bym się umówiła na Twoim miejscu na poniedziałek jeśli się uda. Miałam drożność w 10dc i jeszcze lekkie plamienie, ale lekarz powiedział, że jest takie niewielkie plamienie nie przeszkadza i mogę zrobić drożność

reklama
Ja bym się umówiła na Twoim miejscu na poniedziałek jeśli się uda. Miałam drożność w 10dc i jeszcze lekkie plamienie, ale lekarz powiedział, że jest takie niewielkie plamienie nie przeszkadza i mogę zrobić drożność
Ja zazwyczaj mam okres 5 dniowy, a 6 plamienie i 7 już nic, z tym że okres który dostaje rano, a nie wieczorem.
Ale weekendu nie mieli, więc został mi albo piątek albo poniedziałek - umówiłam się na poniedziałek, nawet udało się poza godzinami pracy. Ale cena to mnie trochę (negatywnie) zaskoczyła. 😅😩🫠

Muszę sobie zacząć robić excela z listą wydatków. 😅

@KaMaLi to można mi 15.04 dopisać drożność w procedurach :)

Ostatnia edycja:
Do góry