reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Byłam oddać krew na progesteron, po mnie stała dziewczyna badać betę i tak smutno się zrobiło 😔 ehhh
Zrobię jeszcze badania na początku cyklu i może też umówię się na monitoring tylko nie wiem teraz czy zgadzac się będzie owu ze zjazdem męża czy dopiero w lipcu się "spotkamy" we właściwym czasie:/

reklama
Trzymam za Ciebie kciuki, żeby u Ciebie się sprawdziła te teoria trzech cykli po drożności 🤞🏻
A trzydziestkę będę prawie cały miesiąc świętować 😂 w środę z mężem, w ten weekend rodzinnie, a w kolejny ze znajomymi 😁 zastanawiam się jaki tort sobie upiec 😅
Dziękuję🙂
Ale odjazdowo, podwòjne świętowanie😍😁 super plan. Jak coś to chwal się tu tym tortem jak już upieczesz🙂😃

Byłam oddać krew na progesteron, po mnie stała dziewczyna badać betę i tak smutno się zrobiło 😔 ehhh
Zrobię jeszcze badania na początku cyklu i może też umówię się na monitoring tylko nie wiem teraz czy zgadzac się będzie owu ze zjazdem męża czy dopiero w lipcu się "spotkamy" we właściwym czasie:/
Mi nigdy nie jest smutno jak ktoś przede mną bada betę 🙈 głównie dlatego, że ja ją badam zawsze w poronionych ciążach, dużo dziewczyn tutaj musi kontrolować betę jak są kiepskie przyrosty i tak realnie nigdy nie wiem co przechodzi ta osoba 🙂. Uszy do góry, przyjdzie czas na każdą z nas 😘

@Charlotte9 co u Ciebie, nic nie piszesz jak stymulacja i samopoczucie?🙂
😘❤️
Hej, jakoś sama nie wiem czemu nie pisze.. ale Was podczytuje 🙂Stymulacje skończyłam wczoraj, przeszłam praktycznie bezobjawowo, samopoczucie dobrze przynajmniej do wczoraj bo dziś już się stresuje jutrzejsza punkcją 🙈 W sumie mam chyba z 60 pęcherzyków, kilka po 18mm, 17,16,15 i kilka 13mm i mnóstwo mniejszych- tak to wyglądało na sobotnim usg 🙂

😘❤️
Hej, jakoś sama nie wiem czemu nie pisze.. ale Was podczytuje 🙂Stymulacje skończyłam wczoraj, przeszłam praktycznie bezobjawowo, samopoczucie dobrze przynajmniej do wczoraj bo dziś już się stresuje jutrzejsza punkcją 🙈 W sumie mam chyba z 60 pęcherzyków, kilka po 18mm, 17,16,15 i kilka 13mm i mnóstwo mniejszych- tak to wyglądało na sobotnim usg 🙂
Trzymam kciuki za owocną punkcję ❤️😊🍀✊🏻

😘❤️
Ciesze się że dobrze zniosłaś stymulację 💪Wow, ale to zleciało, już jutro punkcja!🙂 trzymam kciuki za Ciebie✊✊️ będzie dobrze🙂

U mnie dzisiaj owulka pełną parą tak mnie podbrzusze boli 🫣 testy owulacje mi sie skonczyly wczoraj i niemam jak sprawdzić piku a trzonowanie bylo wczoraj..

Jednak kupilam test owu

Załączniki

• IMG20240408115339.jpg
    IMG20240408115339.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Ech, wychodzi mi, że 6-10dc to piątek-poniedziałek, a i tak obawiam się jeszcze plamienia na 6dc, bo okres dostałam pod wieczór a nie rano jak zazwyczaj i teraz nie wiem co robić. :(😞 Czy umawiać się na drożność w zakresie piatek - poniedziałek (jak się uda na weekend albo pon to spoko, gorzej z pt), czy przedłużyć do wtorku, ale wtedy to już oficjalnie 11dc. Kurde, nie wiem co robić. Oby wyczarowali mi termin na weekend, bo mają czynne i robią zabiegi. 😞

Ech, wychodzi mi, że 6-10dc to piątek-poniedziałek, a i tak obawiam się jeszcze plamienia na 6dc, bo okres dostałam pod wieczór a nie rano jak zazwyczaj i teraz nie wiem co robić. :(😞 Czy umawiać się na drożność w zakresie piatek - poniedziałek (jak się uda na weekend albo pon to spoko, gorzej z pt), czy przedłużyć do wtorku, ale wtedy to już oficjalnie 11dc. Kurde, nie wiem co robić. Oby wyczarowali mi termin na weekend, bo mają czynne i robią zabiegi. 😞
Ja bym się umówiła na Twoim miejscu na poniedziałek jeśli się uda. Miałam drożność w 10dc i jeszcze lekkie plamienie, ale lekarz powiedział, że jest takie niewielkie plamienie nie przeszkadza i mogę zrobić drożność

reklama
Ja bym się umówiła na Twoim miejscu na poniedziałek jeśli się uda. Miałam drożność w 10dc i jeszcze lekkie plamienie, ale lekarz powiedział, że jest takie niewielkie plamienie nie przeszkadza i mogę zrobić drożność
Ja zazwyczaj mam okres 5 dniowy, a 6 plamienie i 7 już nic, z tym że okres który dostaje rano, a nie wieczorem.
Ale weekendu nie mieli, więc został mi albo piątek albo poniedziałek - umówiłam się na poniedziałek, nawet udało się poza godzinami pracy. Ale cena to mnie trochę (negatywnie) zaskoczyła. 😅😩🫠

Muszę sobie zacząć robić excela z listą wydatków. 😅

@KaMaLi to można mi 15.04 dopisać drożność w procedurach :)

Ostatnia edycja:
Do góry