Kasienkaol
Fanka BB :)
średnioDziewczyny tak z 5 dni po owulce macie szyjkę wysoko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
średnioDziewczyny tak z 5 dni po owulce macie szyjkę wysoko?
Ja też po raz pierwszy w tym sezonie lecącego.A ja dziś bociana widziałam...
Kiedyś to po takim widoku jakieś większe nadzieję człowiek miał.
trochę to zabrzmiało jakby miała cycki pokazaćJak cycki bola to pokazuj ja lubie takie zagadki
trochę to zabrzmiało jakby miała cycki pokazać
No to udanego, owocnego urodzinowego trzonowanka!Mój pierwszy urodzinowy weekend odhaczony, jestem objedzona, opita i rozpieszczona prezentami wczoraj wysiusiałam peak na teście, ale że mieliśmy weekendowych gości i spaliśmy na dmuchanym materacu to nie było jak się starać, więc dzisiaj koniecznie trzeba się zebrać. Właśnie się szykuje i moczę w wannie, dostałam nową kulę z Lusha to aż żal było nie skorzystać
Ewentualnie jeśli masz test, powtórz.
Każda z nas jest inna. Jeśli jest druga kreska, to znak, że coś tam się dzieje. Podeślij focie
Nie nakręcajcie mnie jestem dziś cały dzień poza domem więc robiłam rano zdjęcie w pośpiechu więc trochę słabej jakości ale może coś zobaczycie (na żywo wpada w różowy)Jak cycki bola to pokazuj ja lubie takie zagadki
Betka prawdę powieNie nakręcajcie mnie jestem dziś cały dzień poza domem więc robiłam rano zdjęcie w pośpiechu więc trochę słabej jakości ale może coś zobaczycie (na żywo wpada w różowy)
hahaha wybaczcie chodzi o testtrochę to zabrzmiało jakby miała cycki pokazać