reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Dziewczyny, ja już nic nie rozumiem z tych moich wykresów 🙈😂 Poprzedni „peak” z 15dc apka oznaczyła mi już jako high, bo dzisiaj wyszedł mi jeszcze wyższy 🤪 Ale wydaje mi się, że jestem już po owulce, bo wczoraj miałam pierwszy skok temperatury o 0,2 (na kilku stronach znalazłam info, że to wystarczy żeby uznać za skok, niekoniecznie te 0,5), a dzisiaj o kolejne 0,2. I to by bardziej miało sens, bo ja mam cykle 32-35 dniowe i owulka już 16dc byłaby trochę za wcześnie 🤔 I mam jakoś takie dziwne wrażenie, że prawdziwy peak był 17dc, czyli tego dnia kiedy odpuściłam robienie testów. I mam już nauczkę na kolejny cykl, żeby robić je przynajmniej do skoku temperatury 🤪

Co o tym myślicie? Bo ja się pogubiłam, serio 😂 Bardziej wierzyć temperaturze czy testom?
Wydaje mi się, że dzisiaj jestem jakoś 2/3dpo.

I jak tam u Ciebie kochana z temperaturami? 😄

reklama
wrzuć ten wykres, ocenimy:)

To ja się podłączę i po raz setny (nie zabijcie mnie 🤭) wrzucę mój.
Dzisiaj 8dpo prawdopodobnie, nie dałam rady wytrzymać, nasikałam i narazie biało 😥

Załączniki

• IMG_1991.jpeg
    IMG_1991.jpeg
    119,6 KB · Wyświetleń: 56
Czy któraś z Was miała może wezwanie na komisję z ZUSu? Po poronieniu poszłam do psychiatry dostałam leki,bo nie umiałam dojść do siebie,jestem drugi miesiąc na zwolnieniu i dziś odebrałam pismo,że mam stawić się na komisję, któraś z Was była i wie jak to wygląda ?

Dziewczyny, jednak lab od razu przekazał próbkę do badania i mam już wyniki 🫣
Progesteron 6dpo: 18,8 ng/ml
AMH i SHBG na zdjęciu 😬 Git, nie git?

Załączniki

• IMG_1927.jpeg
    IMG_1927.jpeg
    192,1 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Czy któraś z Was miała może wezwanie na komisję z ZUSu? Po poronieniu poszłam do psychiatry dostałam leki,bo nie umiałam dojść do siebie,jestem drugi miesiąc na zwolnieniu i dziś odebrałam pismo,że mam stawić się na komisję, któraś z Was była i wie jak to wygląda ?
Hej, ja miałam w 2018. Nie ma się czego bać 😊 Zwłaszcza, że masz też udokumentowane wszystko. Na komisji może być jakikolwiek lekarz, zapytają o powód zwolnienia, mogą zapytać jak się czujesz, czy bierzesz leki itp. U mnie to trwało dosłownie 5min.

Do góry