reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Nie ma człowieka parę dni i tyle stron do nadrobienia, uff! :D

Read Saturday Night GIF by HULU

Apropo badań genetycznych w Katowicach - akcja jest legitna. Przychodnia Holsamed to placówka Gyncentrum. Próbki pobrane w tej przychodni idą do badania w klinice leczenia niepłodności Gyncentrum. To tak dla potwierdzenia po moich wczorajszych wątpliwościach ;) Dzwoniłam dzisiaj umawiać męża do Gyncentrum i zapytałam o to czy wiadomo im coś o tej akcji i jak są powiązani, Pani potwierdziła, chciała mnie nawet przełączyć do nich :)
Mnie zastanowiła sprawa, że tak mało nagłośniona jest ta akcja po prostu :)

reklama
Do góry