reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Hej dziewczyny! Pomożecie?
Nie umiem zinterpretować wyniku nasienia męża
Historia jest taka- listopad 2023- ciąża pozamaciczna leczona metotreksatem i nakaz czekania pół roku- od czerwca możemy się starać ponownie
W ciąże zaszłam bez problemu w 2 miesiącu starań- ale No niestety wyszło jak wyszło.
Zdecydowałam się na badania HSG i czekam na nie- będzie w maju ale lekarka powiedziała ze chciałaby zobaczyc tez wynik nasienia męża i tu taki wynik..
Bardzo podobne wyniki poprawiło nam branie Tenfertil. Po 2 miesiącach zdecydowanie wszystkie na plus się zmieniły.
Plus oczywiście zero sauny czy gorących kapięli. Z telefonem, laptopem, obcisła bielizna nie miał nigdy problemu (skłonności do 🤔).

reklama
in vitro w Polsce 😉
Ten post był chyba dodany przez anonimowego członka? Kurde jakieś przecieki przedwczesne czy co 😅 bo serio, wygląda to aż z śpiewnie jak na PL standardy. Bez skierowania, nikt nic nie pyta - oprócz danych, nie chcą dokumentów. Czyżby jakaś akcja ruszała przed tym finansowaniem invitro czy co…

Bardzo podobne wyniki poprawiło nam branie Tenfertil. Po 2 miesiącach zdecydowanie wszystkie na plus się zmieniły.
Plus oczywiście zero sauny czy gorących kapięli. Z telefonem, laptopem, obcisła bielizna nie miał nigdy problemu (skłonności do 🤔).
Mój mąż bo ciąży pozamacicznej powrócił do chodzenia do sauny i ostatni miesiąc już nie chodzi, ale poprzednie dwa miesiące chodził 2-3 razy w tygodniu, wiec myśle ze stad może być słaby wynik nasienia ale pewności nigdy nie ma. Nie wiem czy sauna może wpływać na morfologię. Teraz zero sauny, zero alkoholu, A nowe majty luzne już mu zakupiłam 😆

Mój mąż bo ciąży pozamacicznej powrócił do chodzenia do sauny i ostatni miesiąc już nie chodzi, ale poprzednie dwa miesiące chodził 2-3 razy w tygodniu, wiec myśle ze stad może być słaby wynik nasienia ale pewności nigdy nie ma. Nie wiem czy sauna może wpływać na morfologię. Teraz zero sauny, zero alkoholu, A nowe majty luzne już mu zakupiłam 😆
Oczywiście, że sauna będzie wypływała na nasienie, bo przegrzewa organizm w tym jądra. Jądra z jakiegoś powodu są na zewnątrz. Plemniki Nie lubią temperatury wyższej niż 36,6. Jak będzie choroba z gorączką to też wpłynie. Podgrzewanie foteli w samochodzie też.

A ja wam powiem tak. Cos mnie tknelo nie wiem po co ale tknelo 😂 mialam jednego pinka. Jestem po miesiaczce. Korcila mnie ta kreska ktora mi wychodzila. I te pinki tak jak kiedys robilam i nigdy nie oszukaly nic tak teraz oszukuje kazdy. Zrobilam sobie test dla jaj zeby zobaczyc. I wyszla kreska znowu taka sama jak wtedy. Nigdy ich nie kupie juz. Nie wiem jakie sobie kupic na przyszly miesiac zeby nie robily nadziei hmmmm. Juz nawet myslalam o tym z clear blue co pokazuje tygodnie ale on 100 zl kosztuje 😂

reklama
A ja wam powiem tak. Cos mnie tknelo nie wiem po co ale tknelo 😂 mialam jednego pinka. Jestem po miesiaczce. Korcila mnie ta kreska ktora mi wychodzila. I te pinki tak jak kiedys robilam i nigdy nie oszukaly nic tak teraz oszukuje kazdy. Zrobilam sobie test dla jaj zeby zobaczyc. I wyszla kreska znowu taka sama jak wtedy. Nigdy ich nie kupie juz. Nie wiem jakie sobie kupic na przyszly miesiac zeby nie robily nadziei hmmmm. Juz nawet myslalam o tym z clear blue co pokazuje tygodnie ale on 100 zl kosztuje 😂
też kiedyś trafiła mi się taka partia punków 🙃

Do góry