reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
4F2752A2-39F9-42AC-BC9C-FB1257A59139.jpeg

Zawsze możecie to też przełożyć na fajny wypad we dwójkę w nowe miejsce, zabukować jakiś nocleg, pozwiedzać, zjeść coś dobrego. Za te zaoszczędzone 5 tysi 😆
Właśnie, zwłaszcza że umówili mnie na poniedziałek, 13, w dodatku to są jego urodziny! Ciekawe jakbym zaplanowała mu na urodziny wycieczkę do Katowic, a jak już jesteśmy, to przy okazji się zbadaj. xD
A myślicie, że mają w jakiś sposób weryfikować czas trwania starań? Bo Pani przez telefon powiedziała mi o 2 letnich staraniach, a ja w żaden sposób nie mam tego udokumentowanego, bo badania zaczęłam robić dopiero w grudniu. :oops:
Trochę się zestresowałam tym, ale jak zaczęłam opowiadać Pani o swoim badaniu drożności i poprawie wyników badania nasienia, to chyba stwierdziła, że jestem zorientowana i faktycznie tych badań potrzebuję.

Właśnie, zwłaszcza że umówili mnie na poniedziałek, 13, w dodatku to są jego urodziny! Ciekawe jakbym zaplanowała mu na urodziny wycieczkę do Katowic, a jak już jesteśmy, to przy okazji się zbadaj. xD
A myślicie, że mają w jakiś sposób weryfikować czas trwania starań? Bo Pani przez telefon powiedziała mi o 2 letnich staraniach, a ja w żaden sposób nie mam tego udokumentowanego, bo badania zaczęłam robić dopiero w grudniu. :oops:
Trochę się zestresowałam tym, ale jak zaczęłam opowiadać Pani o swoim badaniu drożności i poprawie wyników badania nasienia, to chyba stwierdziła, że jestem zorientowana i faktycznie tych badań potrzebuję.
Ja się pytałam czy zabrać jakieś badania/dokumenty z tym związane to odpowiedziała, że nie tylko na podstawie ankiety będą to weryfikować, więc pewnie ktoś kto nie spełnia będzie mógł trochę podkoloryzować.

Ja się pytałam czy zabrać jakieś badania/dokumenty z tym związane to odpowiedziała, że nie tylko na podstawie ankiety będą to weryfikować, więc pewnie ktoś kto nie spełnia będzie mógł trochę podkoloryzować.
Mi nawet nic nie mówiła, że dwa lata tylko ze dla par po starach i par starających się o dziecko 🙈

reklama
A ja wam powiem tak. Cos mnie tknelo nie wiem po co ale tknelo 😂 mialam jednego pinka. Jestem po miesiaczce. Korcila mnie ta kreska ktora mi wychodzila. I te pinki tak jak kiedys robilam i nigdy nie oszukaly nic tak teraz oszukuje kazdy. Zrobilam sobie test dla jaj zeby zobaczyc. I wyszla kreska znowu taka sama jak wtedy. Nigdy ich nie kupie juz. Nie wiem jakie sobie kupic na przyszly miesiac zeby nie robily nadziei hmmmm. Juz nawet myslalam o tym z clear blue co pokazuje tygodnie ale on 100 zl kosztuje 😂
Ja już nie tykam pinkow 😅 teraz w sumie lubie te paski z roska i dwu pak z doza :)

Do góry