Mademoiselle_Nika
Moderator
No to betka kosmos! Będzie dobrze, odpoczywaj i koniecznie daj znać czy udało się z konsultacja z lekarzem i co powiedzialTak dokładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to betka kosmos! Będzie dobrze, odpoczywaj i koniecznie daj znać czy udało się z konsultacja z lekarzem i co powiedzialTak dokładnie
beta wydaje mi się idealna jak na …. Wczoraj czyli 13 dpo, trzymam kciuki mocno za okruszkaDziewczyny mam betę, ale w nocy zaczął mnie boleć mocno brzuch jak na okres i zaczęło mi się plamienie jak przed miesiączką i nie wiem co z tego będzie. Dzwoniłam już do kliniki żeby się że mną jakiś lekarz skontaktował. A w poniedziałek pójdę na powtórkę bety.
Na szczęście szybko oddzwonił lekarz z kliniki.No to betka kosmos! Będzie dobrze, odpoczywaj i koniecznie daj znać czy udało się z konsultacja z lekarzem i co powiedzial
Robisz wszystko co w Twojej mocy aby było dobrze. Odpoczywaj jak najwięcej możesz, oderwij myśli dobra książka, filmem, puzzlami. Będzie dobrze, mocno w to wierzęNa szczęście szybko oddzwonił lekarz z kliniki.
Mam zwiększony duphaston do 4 tabletek, dalej mam brać cyclogest chyba że zacznę mocniej krwawić to też zwiększyć. Dodatkowo 2 razy magnez i nospe. W poniedziałek mam powtórzyć betę i na tym etapie nic więcej zrobić nie mogę. Wizytę mam w piątek umówioną.
Który dzień cyklu? Bo to dużo zmienia . Tarczyca jest w porządku mi endo powtarza, aby trzymać się do 1,5 i poniżej ale ja na lekach więc ja już trochę zboczenie tabletkoweDziewczyny mam wyniki badan.
Zerkniecie?
Dobrze że jest szybka reakcja odpoczywaj i będzie wszystko dobrzeNa szczęście szybko oddzwonił lekarz z kliniki.
Mam zwiększony duphaston do 4 tabletek, dalej mam brać cyclogest chyba że zacznę mocniej krwawić to też zwiększyć. Dodatkowo 2 razy magnez i nospe. W poniedziałek mam powtórzyć betę i na tym etapie nic więcej zrobić nie mogę. Wizytę mam w piątek umówioną.
Piękna beta! Wierzę że kropek się będzie mocno trzymał <3Dziewczyny mam betę, ale w nocy zaczął mnie boleć mocno brzuch jak na okres i zaczęło mi się plamienie jak przed miesiączką i nie wiem co z tego będzie. Dzwoniłam już do kliniki żeby się że mną jakiś lekarz skontaktował. A w poniedziałek pójdę na powtórkę bety.
Tak powtórzę betę w poniedziałekRobisz wszystko co w Twojej mocy aby było dobrze. Odpoczywaj jak najwięcej możesz, oderwij myśli dobra książka, filmem, puzzlami. Będzie dobrze, mocno w to wierzę
Powtarzasz betę w poniedziałek?