reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Ja właśnie spuściłam krew na betę i proga, wyniki po 17.
Ale dziś rano się wystraszyłam, bo na papierze miałam krew i se myślę " ehe, @ przyszła " ale potem jak sie podcierałam to był tylko śluz zabarwiony na różowo. W przychodni stałam i czuję l, że mam mokro, poszłam do łazienki a na kremowy śluz zabarwiony na jasno brązowo a potem już nic nie było. Także oby to zarodek się wgryzał, trzymajcie kciuki 🤞🍀 a tu testy z dzisiaj, ten na dole to pink.
Nie chcę zabrzmieć jak osoba bez empatii, ale noooo.... masz kreski od kilku dni, te z dziś są zdecyowanie jaśniejsze od wczorajszych, plamienie na pewno nie jest implantacją, skoro testy są już kilka dni pozytywne. Dla mnie niestety to jest biochem.
I będę mówić takie rzeczy, a nie tylko trzymać kciuki, bo chciałabym, żeby jak kolejne dzewczyny tu trafią i będą czytać ten wątek miały wiedzę, jaki może być ich los.

Ostatnia edycja:
Nie chcę zabrzmieć jak osoba bez empatii, ale noooo.... masz kreski od kilku dni, te z dziś są zdecyowanie jaśniejsze od wczorajszych, plamienie na pewno nie jest implantacją, skoro testy są już kilka dni pozytywne. Dla mnie niestety to jest biochem.
I będę mówić takie rzeczy, ale nie tylko trzymać kciuki, bo chciałabym, żeby jak kolejne dzewczyny tu trafią i będą czytać ten wątek miały wiedzę, jaki może być ich los.
Chciałam to samo napisać, bo ja tych kreseczek praktycznie nie widzę 😔
Pati trzymam mimo wszystko kciuki..

I będę mówić takie rzeczy, ale nie tylko trzymać kciuki, bo chciałabym, żeby jak kolejne dzewczyny tu trafią i będą czytać ten wątek miały wiedzę, jaki może być ich los.
Mam tego świadomość 👍 dlatego czekam na betę i proga by cokolwiek wiedzieć.

Dzięki, okaże się dziś wszystko popołudniu.
Obawiam się że okaże się dopiero w środę bo pojedynczy wynik bety nic Ci nie powie. Będzie np beta 13 i nie wiadomo czy to rośnie czy spada. Chyba że prożek będzie w okolicy 2 to będzie wiadomo że nic z tego. Każdy tu chce by były same serduszka ale @LadyCaro ma rację i lepiej nastawić się na najgorsze a zawsze można się miło zaskoczyć 🍀

reklama
Do góry