marietta2112
Aktywna w BB
A to mój z dziś rana - krecha jest, czekam właśnie na betę dla potwierdzenia przyrostu i chyba już więcej robić nie będę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo bym tego sobie i kazdej z nas zyczyla. Poki co chyba czas na powrot do kliniki i zagrac w otwarte karty. Wiem, ze po cc zalecaja minimum rok zeby zaczac sie starac ale no hmm… wiemy jak jest.
SuperHej dziewczyny
U mnie z rana już bez wątpliwości pozytywny test. Wczoraj wieczorem też zrobiłam i byl już ciemniejszy ten cień a dzisiaj z rana to już taki konkretniejszy![]()
Lecę na betę
Piękne kreskiA to mój z dziś rana - krecha jest, czekam właśnie na betę dla potwierdzenia przyrostu i chyba już więcej robić nie będę.
Zobacz załącznik 1700115
No pięknieHej dziewczyny
U mnie z rana już bez wątpliwości pozytywny test. Wczoraj wieczorem też zrobiłam i byl już ciemniejszy ten cień a dzisiaj z rana to już taki konkretniejszy
Lecę na betę
Super, gratulacjeHej dziewczyny
U mnie z rana już bez wątpliwości pozytywny test. Wczoraj wieczorem też zrobiłam i byl już ciemniejszy ten cień a dzisiaj z rana to już taki konkretniejszy
Lecę na betę
Który masz dc?Zachęcona kreska @moonlight12 siknęłam ale normalnie biało aż razi. Cały czas liczę że to trochę za wcześniei jeszcze jeszcze ta beta odbije
![]()
27! Cykle różnej długości, od 27 do 34, pik się pokazał na testach w 16/17 dniu ale według ginekolog już było po owulacji więc ten cykl jest zagadkąKtóry masz dc?