Patii26
Fanka BB :)
W tam, mało co się tu udzielaszEj, ja jestem przecież!![]()

Powiedz lepiej jak się czujesz ? Masz już jakieś objawy ciąży itp ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tam, mało co się tu udzielaszEj, ja jestem przecież!![]()
Jesteś sporadycznie, ale nie napisałaś nam tutaj o tym, ze poinformowałas rodzinę i jak paskudnie zareagowaliJa też jestemByłam na zakupach z synem w Biedronce i jak wychodziliśmy z kasy to torba z zakupami się zerwała i wszystko się rozsypało po sklepie. Wyobraźcie sobie że nikt nie pomógł
Co za znieczulica.
Ja teraz też się "ucieszyłam", że u mnie to biochemiczna, a nie cp... Zwłaszcza, że temat cp jest teraz na forum.Jakkolwiek to nie zabrzmi - ja się ucieszyłam że to tylko biochemiczna a nie pozamacicznapłakałam z ulgi
Ja też jestemByłam na zakupach z synem w Biedronce i jak wychodziliśmy z kasy to torba z zakupami się zerwała i wszystko się rozsypało po sklepie. Wyobraźcie sobie że nikt nie pomógł
Co za znieczulica.
To jest straszne...Proszę Cię
![]()
Mężczyzna zmarł przed sklepem. Wcześniej nikt nie udzielił mu pomocy przez 20 minut
Przed jednym z marketów w Malborku (woj. pomorskie) zasłabł mężczyzna. Przez 20 minut nikt nie udzielił mu pomocy. Kiedy o zdarzeniu zostały w końcu powiadomione służby, mimo ich szybkiej reakcji, mężczyzna zmarł. Teraz policja ustala jego tożsamość, a prokuratura podjęła decyzję o...wiadomosci.onet.pl
Po części się spodziewałam takiej reakcji bo przy trzeciej ciazy było podobnie. Nie jest to dla mnie zrozumiałe bo nie pomagają nam zbytnio , nie chodzimy tam "na kawę" , nie są zaangażowani w opiekę nad dziećmi. Oboje z mężem mamy dobre prace, duży dom, bez kredytow a potraktowali nas jak patologie lub nastolatków którzy nie wiedzą co robiąJesteś sporadycznie, ale nie napisałaś nam tutaj o tym, ze poinformowałas rodzinę i jak paskudnie zareagowaliweszłam na chwilę na grudniowe mamy i tam przeczytałam.
Przykro mi, że tak zareagowali![]()
Tam też się w sumie mało udzielam na razieW tam, mało co się tu udzielasz![]()
Powiedz lepiej jak się czujesz ? Masz już jakieś objawy ciąży itp ?
Jest jest ja widzęHej
Ja wariatka oczywiście nie doczekałam do testowania w pon
Zrobiłam rano test…i kurde ale coś tam jest. Jak nie było ciąży to nigdy nic mi nie pokazywało. No ale już różne rzeczy tu czytałam więc na spokojnie zwłaszcza że to 8dpo, 27dc. Co sądzicie, wy coś widzicie? Czy to już wariactwo![]()
Właśnie co do tych antybiotyków i chorób przypomnialoMi zalecono po laparoskopii, odczekanie wiadomo do kolejnego okresu, czekałam na niego po laparoskopii 6 tygodni plus pauza w staraniach 3 cykle. Także wyszło w sumie ponad 5 miesięcy. Teraz leci nam drugi cykl starań… czekam na testowanie a mega chora jestem na antybiotyku ale nie widzę jakoś poprawy![]()