reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Zmienił mi się tryb pracy twarzy 😅 kiedyś wysypywało mnie na okres, teraz bolące krosty robią się koło owulacji. Któreś też tak się zmieniło?
Apropo jakichkolwiek zmian, to u mnie się zmieniło to, że kiedyś tuż przed samym okresem bolały mnie piersi, a od X czasu na długo, długo przed okresem mnie bolą 🤷‍♀️

reklama
Mam wyniki bety, dzień przed spodziewaną 🐒
IMG_4169.png

U mnie dzisiaj z samego rana biało niestety (10 dpo). Generalnie w tym miesiącu żadnych objawów, ani na okres, ani na ciąże. Od kilku dni doszukuję się jakiś na siłę i kompletnie nic 🤷‍♀️
Ja też nie mam żadnych objawów, w poprzedniej ciąży pojawiły się dopiero w 6 tygodniu, wcześniej nic poza brakiem okresu. Więc to nic nie oznacza 😉

Ja też nie mam żadnych objawów, w poprzedniej ciąży pojawiły się dopiero w 6 tygodniu, wcześniej nic poza brakiem okresu. Więc to nic nie oznacza 😉
Wiem, wiem... ja nawet się nie nastawiam w tej chwili na nic. Po prostu jak są objawy to człowiek próbuje je interpretować, jak nie ma, to znowu na siłę ich szuka. Kobiecy umysł lubi płatać figle ;)

Apropo jakichkolwiek zmian, to u mnie się zmieniło to, że kiedyś tuż przed samym okresem bolały mnie piersi, a od X czasu na długo, długo przed okresem mnie bolą 🤷‍♀️
U mnie podobnie tylko kiedyś w ogóle mnie piersi nie bolały, a teraz na długo przed okresem bolą w sumie do dnia miesiączki.

Mnie już piersi bolą tak okresowo :( za szybko żeby bolały na na ciąże także ekhm, chyba nici.
Ja normalnie miewałam ból piersi przed okresem tak na 2-3 przed. Na cyklach stymulowanych o dziwo nie bolały mnie w ogóle. Dopiero teraz na tym trzecim zaczęły mnie boleć już jakoś tydzień po owulce, co mnie zastanowiło trochę, no i jest ciąża. Także nie wiem czy jest na to jakaś reguła „za wcześnie/za szybko na ciążę” 😉

reklama
Do góry