reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dziewczyny które są po biochemicznej, po ilu dniach przyszło krwawienie? Ja już raz miałam kilka lat temu prawdopodobnie i wtedy chyba było to po około tygodniu od terminu @ ale już nie pamiętam dokładnie.
U mnie o dziwo @ przyszła o dzień szybciej niż planowana i była o 1 dzień krótsza 😜

Ostatnia edycja:
reklama
Wyskoczyłam dziś z pracy na hcg, bo akurat testy mi się skończyły i dopiero kupiłam wtedy. Wynik hcg 10,59... to 25dc około 12dpo. Test strumieniowy jeszcze jest całkiem biały. W piątek miał być @ będę sprawdzać czy to falszywy alarm czy coś się dzieje.
Ja tam cień widzę 😀 to i może dla mnie jest nadzieja, ze jutro w 12dpo coś się pokaże 🤷‍♀️ tak jak w marcu.

Dziewczyny które są po biochemicznej, po ilu dniach przyszło krwawienie? Ja już raz miałam kilka lat temu prawdopodobnie i wtedy chyba było to po około tygodniu od terminu @ ale już nie pamiętam dokładnie.
U mnie w styczniu po biochemie krwawienie tydzień po terminie miesiączki. Hcg najpierw spadło na 16 potem 8 i następnego dnia zaczęło się krwawienie. Było niby normalne ale trochę skrzepow się pojawiło choć normalnie mi się nie zdarzają raczej.

Ja przy becie 10 krwawienia dostałam 6 dni później, jakieś 5 dni po terminie miesiączki
Dziękuję!
U mnie o dziwo @ przyszła o dzień szybciej niż planowana i była o 1 dzień krótsza 😜
A jaką miałaś betę?
U mnie w styczniu po biochemie krwawienie tydzień po terminie miesiączki. Hcg najpierw spadło na 16 potem 8 i następnego dnia zaczęło się krwawienie. Było niby normalne ale trochę skrzepow się pojawiło choć normalnie mi się nie zdarzają raczej.
Dziękuję!

reklama
Nie wiem czy na zdjęciu widać, ale jest duszek! Możecie ocenić?
IMG_4168.jpeg

Do góry