reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Beta 1002
Pęcherzyk większy niż był
Jajowody i jajniki czyste
Skierowanie do szpitala tak czy siak
Rozpoznanie somoistne poronienie
Ale napisał niżej że nie wykluczona ciąża pozamaciczna
Z czego mi powiedział że najmniej by to obstawiał
Kurcze...niby przyrost w normie, ale jednak nisko, dziwna sprawa 😟 pisz co u Ciebie, jedziesz do szpitala teraz?

Kurcze...niby przyrost w normie, ale jednak nisko, dziwna sprawa 😟 pisz co u Ciebie, jedziesz do szpitala teraz?
Byłam właśnie
Lekarz dyżurny na oddziale sam od siebie kiwnął ręką i mówi do domu , we wtorek powtórzyć betę jakby były straszne bóle lub wymioty dzwonić po karetke
Zadzwoniłam teraz do swojego ginekologa
Kazał podjechać do apteki i wypożyczyć Exacyl żeby wstrzymać to plamienie bo jak podniosłam się dziś z leżanki po badaniu u niego to trochę poleciało krwi .. ja już sama nie wiem 🤷‍♀️
Łeb mi pęknie z tego wszystkiego 😭😭niby nic mnie nie boli plamienie było do dzisiaj takie delikatne jak pisałam wcześniej ale tak jak pisze jak wstałam dziś z leżanki to trochę poleciało krwi .. nic będę się oszczędzać powolutku przygotowywać święta a posprząta mój narzeczony i córka i już powtórzę betę we wtorek

Byłam właśnie
Lekarz dyżurny na oddziale sam od siebie kiwnął ręką i mówi do domu , we wtorek powtórzyć betę jakby były straszne bóle lub wymioty dzwonić po karetke
Zadzwoniłam teraz do swojego ginekologa
Kazał podjechać do apteki i wypożyczyć Exacyl żeby wstrzymać to plamienie bo jak podniosłam się dziś z leżanki po badaniu u niego to trochę poleciało krwi .. ja już sama nie wiem 🤷‍♀️
Łeb mi pęknie z tego wszystkiego 😭😭niby nic mnie nie boli plamienie było do dzisiaj takie delikatne jak pisałam wcześniej ale tak jak pisze jak wstałam dziś z leżanki to trochę poleciało krwi .. nic będę się oszczędzać powolutku przygotowywać święta a posprząta mój narzeczony i córka i już powtórzę betę we wtorek
Tak to właśnie jest w tych szpitalach, olewają sprawę...

Tak to właśnie jest w tych szpitalach, olewają sprawę...
Z jednej strony fajnie bo jestem w domu z drugiej będę się drapać cały czas z tyłu głowy z każdym najmniejszym bólem bo właśnie przed chwilą brzuch zaczął boleć jak na @ ale to chyba z nerwow
Albo faktycznie była to ciąża biochemiczna skoro na początku było 65 potem spadło do 35 w tamtą środę wypisali mnie ze szpitala kazali powtórzyć za tydzień a tu beta do 600/ dziś ponad 1000 może tak skacze bo się jeszcze oczyszczam
Nie wiem niech Bóg mnie trzyma w opiece i nic złego się nie wydarzy 🙅‍♀️

reklama
Z jednej strony fajnie bo jestem w domu z drugiej będę się drapać cały czas z tyłu głowy z każdym najmniejszym bólem bo właśnie przed chwilą brzuch zaczął boleć jak na @ ale to chyba z nerwow
Albo faktycznie była to ciąża biochemiczna skoro na początku było 65 potem spadło do 35 w tamtą środę wypisali mnie ze szpitala kazali powtórzyć za tydzień a tu beta do 600/ dziś ponad 1000 może tak skacze bo się jeszcze oczyszczam
Nie wiem niech Bóg mnie trzyma w opiece i nic złego się nie wydarzy 🙅‍♀️

Trzymam kciuki by się samo oczyściło i by to nie była cp

Do góry