reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Dziewczyny nie uwierzycie
Jak pisałam wcześniej 7 trafiłam do szpitala z plamieniami beta 65 potem beta 35 wypisali mnie po dwóch dniach do domu
Teraz we wtorek byłam u gin kazał powtórzyć betę dziś byłam u niego beta 614 i na USG widoczny pęcherzyk 0,26cm
Kazał jutro powtórzyć rano i przyjść po południu znowu do niego .. czy to możliwe ze duphaston w szpitalu co mi podali coś uratował. ?
O wow, ale akcja 😱

Dziewczyny, jak komunikujecie że seks ma być dziś? Mówicie, nie mówcie? Bo nie wiem jak postąpić ze starym 😅
A mój mnie poprosił żebym nie mówiła mu wprost, bo on czuje presję wtedy 🙃 ale doskonale wie kiedy to jest, bo jak sama coś wspomnę- nie że trzeba dziś bo owulacja tylko np, że może się umówimy na randkę na kanapie wieczorem albo po prostu sama co 2 dni inicjuje zbliżenie, to nie trzeba być detektywem żeby się domyślić 😂

Tam jeszcze był progesteron 5
Nie wiem czy @Suuu teraz badała
Właśnie nie badałam
Kurczę no zobaczymy co będzie
Oby nie najgorsze
Może to były bliźniaki i jeden zarodek się nie przyjął a drugi zaczął rozwijać .. znalazlam
Takie wpisy na forum i niektóre dziewczyny tak miały
Mój partner jest bliźniakiem z siostrą
Wiec może będzie dobrze
Ale nie nakręcam się

Właśnie nie badałam
Oby nie najgorsze
Może to były bliźniaki i jeden zarodek się nie przyjął a drugi zaczął rozwijać .. znalazlam
Wiec może będzie dobrze
Ale nie nakręcam się
Tylko bliźniaki są w linii żeńskiej

Właśnie nie badałam
Oby nie najgorsze
Wiec może będzie dobrze
Ale nie nakręcam się
Zbadaj jutro betę i progesteron, będziesz wiedziała na czym stoisz.

Kreska mocniejsza niż rano 🥹 Pik będzie dziś myślicie? Nie wiem czy seks dziś czy jutro lepiej

Załączniki

• IMG_7350.jpeg
    IMG_7350.jpeg
    53 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry