Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ofem mówię, że dzisiaj pik/owu i musimy działać, ale żeby sztywno nie było to sami się tam nakręcany wieczotem lub przez cały dzień jakośDziewczyny, jak komunikujecie że seks ma być dziś? Mówicie, nie mówcie? Bo nie wiem jak postąpić ze starym![]()
O wow, ale akcjaDziewczyny nie uwierzycie
Jak pisałam wcześniej 7 trafiłam do szpitala z plamieniami beta 65 potem beta 35 wypisali mnie po dwóch dniach do domu
Teraz we wtorek byłam u gin kazał powtórzyć betę dziś byłam u niego beta 614 i na USG widoczny pęcherzyk 0,26cm
Kazał jutro powtórzyć rano i przyjść po południu znowu do niego .. czy to możliwe ze duphaston w szpitalu co mi podali coś uratował. ?
A mój mnie poprosił żebym nie mówiła mu wprost, bo on czuje presję wtedyDziewczyny, jak komunikujecie że seks ma być dziś? Mówicie, nie mówcie? Bo nie wiem jak postąpić ze starym![]()
Właśnie nie badałamTam jeszcze był progesteron 5
Nie wiem czy @Suuu teraz badała
Tylko bliźniaki są w linii żeńskiejWłaśnie nie badałam
Kurczę no zobaczymy co będzie
Oby nie najgorsze
Może to były bliźniaki i jeden zarodek się nie przyjął a drugi zaczął rozwijać .. znalazlam
Takie wpisy na forum i niektóre dziewczyny tak miały
Mój partner jest bliźniakiem z siostrą
Wiec może będzie dobrze
Ale nie nakręcam się
Zbadaj jutro betę i progesteron, będziesz wiedziała na czym stoisz.Właśnie nie badałam
Kurczę no zobaczymy co będzie
Oby nie najgorsze
Może to były bliźniaki i jeden zarodek się nie przyjął a drugi zaczął rozwijać .. znalazlam
Takie wpisy na forum i niektóre dziewczyny tak miały
Mój partner jest bliźniakiem z siostrą
Wiec może będzie dobrze
Ale nie nakręcam się
Pik może być późnym wieczorem/w nocyKreska mocniejsza niż ranoPik będzie dziś myślicie? Nie wiem czy seks dziś czy jutro lepiej