reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Gratuluję! Cudowne wieści!!!🥰

Dziewczynki czy test pink płytkowy super czuły też was oszukał czy tylko ten strumieniowy?🤔

Bo zrobilam teraz owulacyjny i pink ten z czułością 10 i tak wyszlo, zastanawiam się czy nie oszukuje mnie bo na easy home nic nie widzę.
aaaa😍mi na easy home kreski wychodziły o wiele bledsze niż na pinku

reklama
Hej dziewczyny… wstałam dziś rano i pierwsze co to pobiegłam zrobić test… szczerze? Jestem przerażona… mam wrażenie że są one bledsze i trochę moja radość opadła… zaraz zbieram się na betę ale nie nastawiam się na zbyt wiele…

Załączniki

• IMG_4768.jpeg
    IMG_4768.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 129
Ja miałam te tabletki na zatrzymanie laktacji i musiałam po 7 dniach sprawdzić czy mogę je odstawić. Nie wiem który to był dzień cyklu. Nie miało to wtedy znaczenia. A Ty brałaś coś ?

Widać widać 🤞

Cieszę się że tak obrodziło w serduszka gdy ja je mam zaszczyt wpisywać 😍

Mój debiut! Nigdy nie prowadziłam kresek a jestem już kilka lat z przerwami na forum :-) Ale mam teorię że kto prowadzi kreski to wkrótce sam ma ❤️ więc liczę że i na mnie przyjdzie pora 🥰
Nie brałam nic. Ty dużo karmiłaś, że musiałaś brać? U mnie to było już tylko raz lub dwa dziennie i trudno to było nazwać karmieniem, raczej córka tylko się przyssała na sekundę przed spaniem i szła spać. Teoretycznie więc nie powinnam mieć problemów na tym tle ale jakoś tak się zaczęłam zastanawiać.

Hej dziewczyny… wstałam dziś rano i pierwsze co to pobiegłam zrobić test… szczerze? Jestem przerażona… mam wrażenie że są one bledsze i trochę moja radość opadła… zaraz zbieram się na betę ale nie nastawiam się na zbyt wiele…
Domowe testy mogą różnie wyglądać, zwłaszcza na wczesnym etapie. Zrób betę i głową do góry! Trzymam kciuk!

Prowadząca grudzień to była @MamaR i niestety jeszcze nie ma ❤️
Ja nie prowadziłam grudniowych kresek , pierwszy raz prowadzę kreski teraz :-)
Nie brałam nic. Ty dużo karmiłaś, że musiałaś brać? U mnie to było już tylko raz lub dwa dziennie i trudno to było nazwać karmieniem, raczej córka tylko się przyssała na sekundę przed spaniem i szła spać. Teoretycznie więc nie powinnam mieć problemów na tym tle ale jakoś tak się zaczęłam zastanawiać.
Tak, miałam bardzo dużo mleka i musiałam dostać tabletki. Też mi zależało by szybko zakończyć karmienie bo dużo pracuje i mimo że syn miał prawie dwa lata to mi piersi przelewały .

Dziewczyny całą się trzęsę ! Jest kreska ! Różowa 😍 Na żywo lepiej widać. Oby to nie był fałszywy test 🤞Dziś 9dpo Zaraz na betę lecę 🥰

Załączniki

• Screenshot_2025-04-16-07-40-54-31_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-04-16-07-40-54-31_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    100,1 KB · Wyświetleń: 193
  • Screenshot_2025-04-16-07-39-39-93_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-04-16-07-39-39-93_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    132,2 KB · Wyświetleń: 190
reklama
Do góry