Patii26
Fanka BB :)
Ale cudownieWłaśnie dosłownie sprawdziłamSystem się łaskawie odwiesił i mam!
Beta 65,8
Progesteron 32,75
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale cudownieWłaśnie dosłownie sprawdziłamSystem się łaskawie odwiesił i mam!
Beta 65,8
Progesteron 32,75
![]()
Wow ! Bogate wartości !Właśnie dosłownie sprawdziłamSystem się łaskawie odwiesił i mam!
Beta 65,8
Progesteron 32,75
![]()
Witaj ! Na testowanie możesz się wpisać np 9 dpo lub w dniu miesiączki spodziewanej , od Ciebie to zależy. Obyś się tu nie zasiedziała tylko szybko na mamusiowy wątek wskoczyłaHej, mam nadzieje, ze dobrze zrozumialam regulamin watkuMamy 10cio miesieczna corke, myslimy o drugim dziecku. Powoli ruszamy z tematem. Jak na razie robie testy owulacyjne i wychodza w caly swiat. W tym cyklu pozytywny dopiero w 32 (piatek)dniu cyklu. Seks byl, wiec testowanie nawet nie wiem kiedy zaczac
Chociaz gdybym miala typowac wg objawow to 2 dni wczesniej wrazliwe sutki, bol brzucha jak na miesiaczke. Dopiero po tych 2 dniach pozytywny test. Jesli mozna, to do Was dolacze. Dodam, ze ciaza z corka po stymulacji owulacji i po 2 inseminacjach. Mielismy przerwe i zaszlam na cyklu stymulowanym.
P.S. Podczytuje jakis czas. Ogromne gratulacje dla wszystkich kwietniowych dwoch kresek![]()
To na pewno pytanie do mnie?Wow ! Bogate wartości !To serduszko wpisać teraz czy czekać do przyrostu ?
![]()
Pięknie!Właśnie dosłownie sprawdziłamSystem się łaskawie odwiesił i mam!
Beta 65,8
Progesteron 32,75
![]()
Witaj!Hej, mam nadzieje, ze dobrze zrozumialam regulamin watkuMamy 10cio miesieczna corke, myslimy o drugim dziecku. Powoli ruszamy z tematem. Jak na razie robie testy owulacyjne i wychodza w caly swiat. W tym cyklu pozytywny dopiero w 32 (piatek)dniu cyklu. Seks byl, wiec testowanie nawet nie wiem kiedy zaczac
Chociaz gdybym miala typowac wg objawow to 2 dni wczesniej wrazliwe sutki, bol brzucha jak na miesiaczke. Dopiero po tych 2 dniach pozytywny test. Jesli mozna, to do Was dolacze. Dodam, ze ciaza z corka po stymulacji owulacji i po 2 inseminacjach. Mielismy przerwe i zaszlam na cyklu stymulowanym.
P.S. Podczytuje jakis czas. Ogromne gratulacje dla wszystkich kwietniowych dwoch kresek![]()
9 dni po to 20.04 wiec niech tak sie stanieWow ! Bogate wartości !To serduszko wpisać teraz czy czekać do przyrostu ?
Witaj ! Na testowanie możesz się wpisać np 9 dpo lub w dniu miesiączki spodziewanej , od Ciebie to zależy. Obyś się tu nie zasiedziała tylko szybko na mamusiowy wątek wskoczyła![]()
Piękna! Jeszcze raz gratulacjeWłaśnie dosłownie sprawdziłamSystem się łaskawie odwiesił i mam!
Beta 65,8
Progesteron 32,75
![]()
Będziesz mamąTo na pewno pytanie do mnie?
Czekamy do przyrostu w czwartek. Nie wierzę, że to piszę…
Ok wpisuje wtedy co ja mam testować :-)9 dni po to 20.04 wiec niech tak sie stanie![]()
Tak , brałam Bromocorn i spadła mi do 4 czyli trochę poniżej normy, potem już nie sprawdzałam ale mleko już nie leci.@MamaR Ty miałaś wysoka prolaktynę? Teraz już spadła do zera? Kiedy przestałaś karmić?