reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Właśnie dosłownie sprawdziłam 😅 System się łaskawie odwiesił i mam!

Beta 65,8
Progesteron 32,75

🥹🥹🥹
Wow ! Bogate wartości !😍 To serduszko wpisać teraz czy czekać do przyrostu ? 😁
Hej, mam nadzieje, ze dobrze zrozumialam regulamin watku 🙊 Mamy 10cio miesieczna corke, myslimy o drugim dziecku. Powoli ruszamy z tematem. Jak na razie robie testy owulacyjne i wychodza w caly swiat. W tym cyklu pozytywny dopiero w 32 (piatek)dniu cyklu. Seks byl, wiec testowanie nawet nie wiem kiedy zaczac 😅 Chociaz gdybym miala typowac wg objawow to 2 dni wczesniej wrazliwe sutki, bol brzucha jak na miesiaczke. Dopiero po tych 2 dniach pozytywny test. Jesli mozna, to do Was dolacze. Dodam, ze ciaza z corka po stymulacji owulacji i po 2 inseminacjach. Mielismy przerwe i zaszlam na cyklu stymulowanym.

P.S. Podczytuje jakis czas. Ogromne gratulacje dla wszystkich kwietniowych dwoch kresek ❤️
Witaj ! Na testowanie możesz się wpisać np 9 dpo lub w dniu miesiączki spodziewanej , od Ciebie to zależy. Obyś się tu nie zasiedziała tylko szybko na mamusiowy wątek wskoczyła 🍀

Właśnie dosłownie sprawdziłam 😅 System się łaskawie odwiesił i mam!

Beta 65,8
Progesteron 32,75

🥹🥹🥹
Pięknie! ❤️
Hej, mam nadzieje, ze dobrze zrozumialam regulamin watku 🙊 Mamy 10cio miesieczna corke, myslimy o drugim dziecku. Powoli ruszamy z tematem. Jak na razie robie testy owulacyjne i wychodza w caly swiat. W tym cyklu pozytywny dopiero w 32 (piatek)dniu cyklu. Seks byl, wiec testowanie nawet nie wiem kiedy zaczac 😅 Chociaz gdybym miala typowac wg objawow to 2 dni wczesniej wrazliwe sutki, bol brzucha jak na miesiaczke. Dopiero po tych 2 dniach pozytywny test. Jesli mozna, to do Was dolacze. Dodam, ze ciaza z corka po stymulacji owulacji i po 2 inseminacjach. Mielismy przerwe i zaszlam na cyklu stymulowanym.

P.S. Podczytuje jakis czas. Ogromne gratulacje dla wszystkich kwietniowych dwoch kresek ❤️
Witaj!

Odnośnie nóg w górze 😅 przy staraniach o starszą tak robiłam na pewno w cyklu kiedy się udało. Przy młodszej podkładałam poduszkę pod tyłek. Teraz też trzymam nogi 😅 jak na razie jednak nie wystarczyło raczej 😒

reklama
To na pewno pytanie do mnie? 🫣😅🥹
Czekamy do przyrostu w czwartek. Nie wierzę, że to piszę…
Będziesz mamą 😍
9 dni po to 20.04 wiec niech tak sie stanie 😃
Ok wpisuje wtedy co ja mam testować :-)
@MamaR Ty miałaś wysoka prolaktynę? Teraz już spadła do zera? Kiedy przestałaś karmić?
Tak , brałam Bromocorn i spadła mi do 4 czyli trochę poniżej normy, potem już nie sprawdzałam ale mleko już nie leci.

Do góry