reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Tak, jak jutro z rana wciąż będę widziała te kreski to pójdę już w 6 dniu po transferze, strach był czy wgl coś się pojawi itd, ponieważ pierwszy raz widzę wgl dwie kreski na teście, nigdy mi się to nie przydarzyło, a teraz stres czy zarodzio zostanie w brzuszku i będzie się dobrze rozwijał XD
No to witaj w klubie, to też moje pierwsze dwie prawdziwe kreski (nie po Ovi). Ale poleciałam od razu sprawdzić betę, bo i tak musiałam zrobić morfologię z racji brania Accofilu. A i tak będę sikać dalej i sprawdzać czy nie znikają 🫣😂

reklama
@MamaR tak podkusiłaś wcześniejszym testowaniem, ze nie wytrzymałam 🥹
Rano zrobiłam z porannego moczu ok 7 ale totalnie blado… smutek ogarnął moje serce, ale stwierdziłam, ze pewnie to za wcześnie i poczekam jeszcze… pojechałam na zakupy i jak to zwykle w rossmannie wygląda- zakupiłam kolejne testy xd i… albo mam zwidy albo faktycznie coś się kręci 🤞🏻jutro powtórzę i jak z rana będzie coś widać to lecę na betę 🤞🏻
Co myślicie? Faktycznie to może być to? 5 dni po transferze 5 dniowej blastki. Ovitrelle 03.04 już nie był widoczny na teście w sobotę.
Widać ! 😍 I to różowe

No to witaj w klubie, to też moje pierwsze dwie prawdziwe kreski (nie po Ovi). Ale poleciałam od razu sprawdzić betę, bo i tak musiałam zrobić morfologię z racji brania Accofilu. A i tak będę sikać dalej i sprawdzać czy nie znikają 🫣😂
Ja dziś rano nic nie widziałam to stwierdziłam, ze z tą beta poczekam, a kiedy już na kolejnym po kilku godzinach zobaczyłam to było za późno bo zjadłam śniadanie… ja dodatkowo wciąż biorę duphaston 2x1 tab i prolutex… wypadają święta a betę dla kliniki mam umówioną na zaraz po świętach. Wiecie może jak to później wygląda? Faktycznie do 12 tygodnia zalecają branie tych leków dalej? Prolutex to najgorsze dla mnie co może być xd

Ja dziś rano nic nie widziałam to stwierdziłam, ze z tą beta poczekam, a kiedy już na kolejnym po kilku godzinach zobaczyłam to było za późno bo zjadłam śniadanie… ja dodatkowo wciąż biorę duphaston 2x1 tab i prolutex… wypadają święta a betę dla kliniki mam umówioną na zaraz po świętach. Wiecie może jak to później wygląda? Faktycznie do 12 tygodnia zalecają branie tych leków dalej? Prolutex to najgorsze dla mnie co może być xd
Na beta HCG i progesteron nie musisz być na czczo. Duphaston nie wychodzi w badaniach a prolutexu nie znam.

reklama
Do góry