reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Pijecie kawę przy staraniach? Bo jakieś różne rzeczy w internetach czytam i mi mózg płonie 🤯
Pije kawę aczkolwiek nowe wytyczne mówią by w ciąży zrezygnować z picia kawy kofeinowej. W każdej ciąży piłam dwie słabe z mlekiem w ciągu dnia. Ciążę bezproblemowe , dzieci rodzone w terminie lub po. 10/10 póki co dobrze się rozwijają :-)

reklama
Kreski fabryczne są szare.a na tych wadliwych pinkach(które też miałam 2 sztuki) są różowe i nie trzeba ich oglądać pod kątem,bo są widocznie normalnie przez to szkiełko jako różowe 😅 a po rozebraniu testu to już wgl wyglądają jak legitna krecha
To wtedy w takim razie zrobić dla porównania test z innej firmy. I wtedy będzie czarno na białym. Tak jak ja robiłam 5 testów ale 3 różne firmy i wychodziły kreski.
Może miałaś felerną serie.
Ja nie umiem w te testy, teraz wstrzymywałam siku, nie piłam i nawet nie było drugie kreski :( boję się że nie wyjdzie mi PIK.
A który masz dzisiaj DC ?

No nie wiem sama. Raz jak mi wyszła taka kreska na pinku to tego samego dnia poszłam na betę i była <2,3. A teraz jak były kreski na pinkach to na innych testach całkiem biało, nawet na facelle, które są mega czułe i z synem mi bardzo szybko wykryły ciążę.
A to znów dla mnie facelle były kiepskie, kiepsko się wybarwialy. Na oinku płytkowym miałam kreski widoczne a na facelle duszek.

u mnie podobnie pik w wyłapałam w sobotę o 10 a ostatnie starania w środę i dopiero wczoraj wieczorem
W czwartek pęcherzyk miał 1,79
Miałam takiego doła przez weekend że aż mi się płakać chciało
Od piątku robiliśmy teraz i stary totalnie był bez sił i nie w humorze
Ale skoro pik był o 10 w sobotę, a seks był wieczorem w niedzielę, to myślę, że jest tutaj szansa 😉 Ja miałam pik o 14 a seks był dzień wcześniej i dzień po piku wieczorem.

reklama
Do góry