reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Ja rano siknęłam na patyk wbrew jakiemukolwiek rozsądkowi. Ale tak mnie bolały cycki, że budziłam się w nocy :p dzisiaj 7dpo więc bardzo wcześnie - wydaje mi się, że widzę jakiś cień cienia cienia. Zapewne to fabryczna, ale co tam, chwilę porobię sobie nadzieję, ze w tym cyklu padł złoty strzał 😂

reklama
Ja rano siknęłam na patyk wbrew jakiemukolwiek rozsądkowi. Ale tak mnie bolały cycki, że budziłam się w nocy :p dzisiaj 7dpo więc bardzo wcześnie - wydaje mi się, że widzę jakiś cień cienia cienia. Zapewne to fabryczna, ale co tam, chwilę porobię sobie nadzieję, ze w tym cyklu padł złoty strzał 😂
Zdjęcie or did not happened

IMG_7266.jpeg

Ciężko cokolwiek uchwycić na zdjęciu 🫣

Załączniki

• IMG_7265.jpeg
    IMG_7265.jpeg
    505,9 KB · Wyświetleń: 89
U mnie też raczej nic z tego. Oczywiście widzę jakiś cień ale to pewnie fabryczna. Nie byłabym jednak sobą jakby nie zbadała prożka i bety bo mam ostatnią tabletkę duphastonu. U mnie też jakoś 8dpo lub 7dpo bo pik był w sobotę.

Załączniki

• Screenshot_2025-04-14-08-10-33-00_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-04-14-08-10-33-00_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    137,3 KB · Wyświetleń: 130
u mnie podobnie pik w wyłapałam w sobotę o 10 a ostatnie starania w środę i dopiero wczoraj wieczorem
W czwartek pęcherzyk miał 1,79
Miałam takiego doła przez weekend że aż mi się płakać chciało
Od piątku robiliśmy teraz i stary totalnie był bez sił i nie w humorze
Jakaś szansa jest że owulka była w poniedziałek. U mnie pęcherzyk miał 18mm we wtorek a pik dopiero w sobotę. Myślałam że była wcześniej tylko testy owu nie wykryły bo miałam skok temp w środę więc od czwartku wieczora brałam duphaston a tu w sobotę pik 🫣

Na betę nie idziesz ? 😆

reklama
Do góry