reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Ja jak nic się nie działo zawsze miałam wynik <1,2 a jak była określona cyfra to znaczyło że coś się zadziało ale był np problem z implantacja czy coś innego.

reklama
To dobrze, że możesz odetchnąć! Odnośnie progesteronu @MamaR na pewno doradzi :)
Progesteron był spadkowy czyli normalny przed okresem. Widziałam że dziś przyszła 🐒 więc wszystko się zgadza.
@MamaR proszę o poradę.. 🥹
Wydaje mi się że przy biochemie były by większe wartości niż 1.2 , mógł to być zwykły błąd pomiaru. Aczkolwiek mi zawsze pisze <2.3 jak nie ma ciąży a raz miałam 2.2 bez znaku i to była ciąża ale też progesteron był 11 wtedy. Dostałam luteinę i z tej ciazy mam piękna córkę urodzona w terminie.

Progesteron był spadkowy czyli normalny przed okresem. Widziałam że dziś przyszła 🐒 więc wszystko się zgadza.

Wydaje mi się że przy biochemie były by większe wartości niż 1.2 , mógł to być zwykły błąd pomiaru. Aczkolwiek mi zawsze pisze <2.3 jak nie ma ciąży a raz miałam 2.2 bez znaku i to była ciąża ale też progesteron był 11 wtedy. Dostałam luteinę i z tej ciazy mam piękna córkę urodzona w terminie.

Czyli twoim zdaniem to nie biochemiczna?
Czyli jak okres już leci to progesteron ma takie wartości typu zero przecinek itd

Czyli twoim zdaniem to nie biochemiczna?
Czyli jak okres już leci to progesteron ma takie wartości typu zero przecinek itd
Tak , tuż przed okresem spada nawet 0.3 może mieć. Później znowu rośnie po owulacji. Myślę że to nie biochemiczna tym bardziej jak robiłaś wczoraj test i biało to raczej nie spadła tylko taka mała wartość była. Powyżej 5 jest ciąża.

Tak , tuż przed okresem spada nawet 0.3 może mieć. Później znowu rośnie po owulacji. Myślę że to nie biochemiczna tym bardziej jak robiłaś wczoraj test i biało to raczej nie spadła tylko taka mała wartość była. Powyżej 5 jest ciąża.
uspokoiłaś mnie trochę..
tak czy siak czekam aż doktor odpisze, pewnie wieczorem.. akurat hormonalne w poniedziałek

reklama
Do góry