Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zawsze jest możliwość, że jednak owulacja występuje trochę inaczej niż to odczuwasz i pokazują testy. Polecam się przejść do gina w okolicy owulacji właśnie żeby zobaczyć jak to się ma do obrazu na usg i na ile można się sugerować tymi testamiNigdy
Hmmm....poczekaj na wyniki...będzie dobrzePik 27.03
Jestem cała spocona z nerwów..Hmmm....poczekaj na wyniki...będzie dobrze![]()
Oczywiście na wkładce biało..Hmmm....poczekaj na wyniki...będzie dobrze![]()
Wierzę...ostatnio bratowa myślała że dostała wcześniej okres, była totalnie zdziwiona, na usg okazało się że nie był to okres, że jest przed a to krwawienie było podobne do Twojego. Ciało kobiety to czasami zagadka.Jestem cała spocona z nerwów..
A czym najbardziej się z tego wszystkiego stresujesz?Jestem cała spocona z nerwów..
Że może być coś nie tak jeśli to ciążaA czym najbardziej się z tego wszystkiego stresujesz?
Przede wszystkim dobre nastawienie, pozytywneŻe może być coś nie tak jeśli to ciąża
Oj tak.. jedna wielka zagadka...Wierzę...ostatnio bratowa myślała że dostała wcześniej okres, była totalnie zdziwiona, na usg okazało się że nie był to okres, że jest przed a to krwawienie było podobne do Twojego. Ciało kobiety to czasami zagadka.