reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

U mnie dziś miły dzień w przerwie w pracy byliśmy z mężem na obiedzie w nowej restauracji, zjadłam pożegnalnego tatara bo liczę że w tym roku już nie będę mogła jeść 🤣 Termin mi by wyszedł na 28grudnia więc będę załatwiać położna do porodu domowego jak się uda bo czuję że w święta urodzę a nie widzę tego by siedzieć w szpitalu w święta 😆 Obym się tylko nie przeliczyła w kolejnym już cyklu 🤣

reklama
U mnie dziś miły dzień w przerwie w pracy byliśmy z mężem na obiedzie w nowej restauracji, zjadłam pożegnalnego tatara bo liczę że w tym roku już nie będę mogła jeść 🤣 Termin mi by wyszedł na 28grudnia więc będę załatwiać położna do porodu domowego jak się uda bo czuję że w święta urodzę a nie widzę tego by siedzieć w szpitalu w święta 😆 Obym się tylko nie przeliczyła w kolejnym już cyklu 🤣
Bardzo zazdroszczę tak pozytywnego nastawienia!

O też się chodzę i za każdym razem sobie myślę to ostatni 😅

Myślałam że tylko ja jestem tak niezdrowo pozytywnie nastawiona w swoich "planach" 😁 bo mi ten sam termin wychodzi, z tym że ja gdy już zajde to idę zakładać szew na szyjkę, poprzednio miałam pessar ale teraz co innego proponują , zresztą zobaczymy co będzie

Myślałam że tylko ja jestem tak niezdrowo pozytywnie nastawiona w swoich "planach" 😁 bo mi ten sam termin wychodzi, z tym że ja gdy już zajde to idę zakładać szew na szyjkę, poprzednio miałam pessar ale teraz co innego proponują , zresztą zobaczymy co będzie
To się zakłada już na początku ciąży ? Kiedy będziesz testować ? Ja sprawdzam w tym kalendarzu t-time.pl i jutro może pęcherzyk już być w macicy to jest szansa że w sobotę już minimalna beta wyjdzie 😆

reklama
Moje życie od roku wygląda tak: dwa tygodnie nadziei i fascynacji, już czuje że się udało a potem dwa tygodnie smutku i czekania. A jeszcze od kiedy mam te cykle stymulowane to już w ogóle mi odwala. Sama nie mogę ze soba wytrzymać

Do góry