reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Właśnie teraz nie mam jak, bo jestem w pracy, dopiero jak wrócę, ale dziś akurat do 19 🙈
Wieczorem spróbuję, może akurat coś będzie 🤭 a jutro beta jeśli nie będzie krwawienia, bo już i tak mam wykupiony pakiet hormonalny. Akurat mówię fajnie, bo w 3dniu nowego cyklu idealnie, a tu masz, się rozkręcić okres nie może 😂

Dziękuję za wsparcie ♥️ ja jestem mega panikara
Czekam na dobre wieści 😁

reklama
A kontakt ze zwierzętami? Pracuje w gabinecie weterynaryjnym i ciągły kontakt psy koty owce krowy ptaki , i aż się boje bo po pierwsze w ciągłym biegu, po drugie krew mocz kał a za tym idą choroby odzwierzęce
Ja mam psa i koty takie podwórkowe - nie miałam z nimi praktycznie kontaktu - jedynie do psa raz na jakiś czas szłam się przywitać, pogłaskać,pobawić piłką, nakarmić - toksoplazmoza mi wyszła - do porodu antybiotyk, małej USG robili w pierwszej (drugiej 🤔) dobie życia, pobierali krew - później miałam nadania krwii powtórzyć sobie i małej i wszystko zeszło do 2 mc życia

ja się nie nastawiam wcale, bo pobolewa brzuch, plecy.. no zobaczymy 😁 fajnie się tu na forum wygadać 😂 bo mąż już nie może słuchać 😂
Ja mojemu mężowi tak nie mówię nic za bardzo, bo myślałam, że będzie robil
Jakieś podśmiechujki.
A wczoraj na mnie spojrzał i powiedział, że nie zdziwi się, jakby się udało w tym cyklu. Zapytałam dlaczego, a on odpowiedział, że tak po prostu, bo tak ładnie wyglądam :D

A mi jest tak głupio, bo od kilku dni czuję, jakby ktoś mi włożył folię aluminiową do ust co jakiś czas i mega zaczęłam zwracać uwagę na zapaszki pokroju lodówka i zmywarka. I aż się wstydzę sama przed sobą, że szukam takich objawów

A mi jest tak głupio, bo od kilku dni czuję, jakby ktoś mi włożył folię aluminiową do ust co jakiś czas i mega zaczęłam zwracać uwagę na zapaszki pokroju lodówka i zmywarka. I aż się wstydzę sama przed sobą, że szukam takich objawów
każdy sygnał daje cień nadziei 😁😂 takie już my babki jesteśmy 😁
jak mnie ten okres w konia robi to się wkurzę mocno 🙈🙈🙈

reklama
Do góry