reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Tulę mocno 🥹🩷 u mnie bardzo szybko się zakończyło, gdybym nie zrobiła testu 4 dni przed terminem to bym uznała, że okres mi się spóźnił 3 dni.. krwawienie było tylko sporo mocniejsze niż normalny okres. Bety nie robiłam, bo co mogło pójść nie tak po dwóch książkowych ciążach.. zrobiłam dzień po rozpoczęciu krwawienia żeby sprawdzić czy to nie pozamaciczna i było 16..

Mam 29 (no jeszcze 28 haha 🤣), córka 5 🩷, syn 3 🩵
A ty?
To maluszki jeszcze 😍 ja mam za miesiąc 34, pierwszy syn skończył 14, a młodszy idzie we wrześniu do 1 klasy 🥰

To maluszki jeszcze 😍 ja mam za miesiąc 34, pierwszy syn skończył 14, a młodszy idzie we wrześniu do 1 klasy 🥰
O to juz duże dzieciaki 😍

jejku ale ja przeżywam już co to będzie.. boję się kolejnej straty 🙈 ciekawe co z tym moim okresem
bo tak czytam sobie, że faktycznie może to implantacja, bo był taki różowy śluz i brązowa kropka rano, nie miałam krwi czerwonej, a teraz zupełna pustka, czysto.. 🤔
Żeby tylko znowu nie biochem

jejku ale ja przeżywam już co to będzie.. boję się kolejnej straty 🙈 ciekawe co z tym moim okresem
bo tak czytam sobie, że faktycznie może to implantacja, bo był taki różowy śluz i brązowa kropka rano, nie miałam krwi czerwonej, a teraz zupełna pustka, czysto.. 🤔
Może idź sprawdź od razu bete? Po co się zastanawiać?

Życzę Ci żeby to była piękna, zdrowa "fasolka" 🥰 może spróbuj zatestować (ja bym nie wytrzymała) 😅 będę z niecierpliwością wypatrywać informacji 😁

Życzę Ci żeby to była piękna, zdrowa "fasolka" 🥰 może spróbuj zatestować (ja bym nie wytrzymała) 😅 będę z niecierpliwością wypatrywać informacji 😁
Właśnie teraz nie mam jak, bo jestem w pracy, dopiero jak wrócę, ale dziś akurat do 19 🙈
Wieczorem spróbuję, może akurat coś będzie 🤭 a jutro beta jeśli nie będzie krwawienia, bo już i tak mam wykupiony pakiet hormonalny. Akurat mówię fajnie, bo w 3dniu nowego cyklu idealnie, a tu masz, się rozkręcić okres nie może 😂

Dziękuję za wsparcie ♥️ ja jestem mega panikara

Jejku, ale nowinki, gratulacje ! ❤️
Dziękuję 💖💖
Jeszcze nie ma ale do piątku będzie założona bo jedna dziewczyna czeka na wynik beta HCG i pisała mi że założy jak będzie mieć wynik :-) Sama zaglądam i najchętniej bym założyła ale niestety następny test w niedzielę 🙃
Też chętnie dołączę jak wszystko będzie dobrze w piątek 💖
Kurcze, zajęta byłam pracą przez 2 dni i teraz strasznie trudno nadrobić wszystkie posty.
Super, że szykuje się ❤️ - @ania202 gratulacje!
Dziękuję 💖 jeszcze beta w piątek 💖
Dziewczyny, u mnie dziwna sytuacja...
Wczoraj rano plamienie miałam i mówię okres. No i przez dzień prawie nic krwi, dziś tez podpaska czyściutka.. jedno pasemko brązowego śluzu i nic dalej

Właśnie teraz nie mam jak, bo jestem w pracy, dopiero jak wrócę, ale dziś akurat do 19 🙈
Wieczorem spróbuję, może akurat coś będzie 🤭 a jutro beta jeśli nie będzie krwawienia, bo już i tak mam wykupiony pakiet hormonalny. Akurat mówię fajnie, bo w 3dniu nowego cyklu idealnie, a tu masz, się rozkręcić okres nie może 😂

Rób testy 💖 ja przy pierwszej ciąży miałam plamienie i to też było tylko na papierze a na podpasce nic , trzymam kciuki 💖

reklama

Czekaj, stop. Jeśli to nie jest okres i nic się nie rozkręci, to nie idź jutro na te badania hormonalne. Stracisz kasę tylko. Poczekaj normalnie do okresu i zrób wtedy w 2-4dc.

Do góry