reklama
NORCIA33
Początkująca w BB
To maluszki jeszczeTulę mocnou mnie bardzo szybko się zakończyło, gdybym nie zrobiła testu 4 dni przed terminem to bym uznała, że okres mi się spóźnił 3 dni.. krwawienie było tylko sporo mocniejsze niż normalny okres. Bety nie robiłam, bo co mogło pójść nie tak po dwóch książkowych ciążach.. zrobiłam dzień po rozpoczęciu krwawienia żeby sprawdzić czy to nie pozamaciczna i było 16..
Mam 29 (no jeszcze 28 haha), córka 5
, syn 3
A ty?

callina
Fanka BB :)
O to juz duże dzieciakiTo maluszki jeszczeja mam za miesiąc 34, pierwszy syn skończył 14, a młodszy idzie we wrześniu do 1 klasy
![]()

jejku ale ja przeżywam już co to będzie.. boję się kolejnej straty

bo tak czytam sobie, że faktycznie może to implantacja, bo był taki różowy śluz i brązowa kropka rano, nie miałam krwi czerwonej, a teraz zupełna pustka, czysto..

Żeby tylko znowu nie biochem
xewee
Może idź sprawdź od razu bete? Po co się zastanawiać?O to juz duże dzieciaki
jejku ale ja przeżywam już co to będzie.. boję się kolejnej stratyciekawe co z tym moim okresem
bo tak czytam sobie, że faktycznie może to implantacja, bo był taki różowy śluz i brązowa kropka rano, nie miałam krwi czerwonej, a teraz zupełna pustka, czysto..
NORCIA33
Początkująca w BB
Życzę Ci żeby to była piękna, zdrowa "fasolka"O to juz duże dzieciaki
jejku ale ja przeżywam już co to będzie.. boję się kolejnej stratyciekawe co z tym moim okresem

callina
Jutro idę na wyniki więc od razu dokupieMoże idź sprawdź od razu bete? Po co się zastanawiać?
callina
Właśnie teraz nie mam jak, bo jestem w pracy, dopiero jak wrócę, ale dziś akurat do 19Życzę Ci żeby to była piękna, zdrowa "fasolka"może spróbuj zatestować (ja bym nie wytrzymała)
będę z niecierpliwością wypatrywać informacji
![]()

Wieczorem spróbuję, może akurat coś będzie

Dziękuję za wsparcie

DziękujęJejku, ale nowinki, gratulacje !![]()

Też chętnie dołączę jak wszystko będzie dobrze w piątekJeszcze nie ma ale do piątku będzie założona bo jedna dziewczyna czeka na wynik beta HCG i pisała mi że założy jak będzie mieć wynik :-) Sama zaglądam i najchętniej bym założyła ale niestety następny test w niedzielę![]()

DziękujęKurcze, zajęta byłam pracą przez 2 dni i teraz strasznie trudno nadrobić wszystkie posty.
Super, że szykuje się- @ania202 gratulacje!

Dziewczyny, u mnie dziwna sytuacja...
Wczoraj rano plamienie miałam i mówię okres. No i przez dzień prawie nic krwi, dziś tez podpaska czyściutka.. jedno pasemko brązowego śluzu i nic dalej
Rób testyWłaśnie teraz nie mam jak, bo jestem w pracy, dopiero jak wrócę, ale dziś akurat do 19
Wieczorem spróbuję, może akurat coś będziea jutro beta jeśli nie będzie krwawienia, bo już i tak mam wykupiony pakiet hormonalny. Akurat mówię fajnie, bo w 3dniu nowego cyklu idealnie, a tu masz, się rozkręcić okres nie może
Dziękuję za wsparcieja jestem mega panikara

reklama
penguinlicious
Czekaj, stop. Jeśli to nie jest okres i nic się nie rozkręci, to nie idź jutro na te badania hormonalne. Stracisz kasę tylko. Poczekaj normalnie do okresu i zrób wtedy w 2-4dc.Właśnie teraz nie mam jak, bo jestem w pracy, dopiero jak wrócę, ale dziś akurat do 19
Wieczorem spróbuję, może akurat coś będziea jutro beta jeśli nie będzie krwawienia, bo już i tak mam wykupiony pakiet hormonalny. Akurat mówię fajnie, bo w 3dniu nowego cyklu idealnie, a tu masz, się rozkręcić okres nie może
Dziękuję za wsparcieja jestem mega panikara