reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dostałam w poniedziałek po 18 zastrzyk i działaliśmy z mężem w poniedziałek, wczoraj i dzisiaj. Od wczoraj po południu ciągnie mnie mega z prawej strony i tak się zastanawiam czemu cały czas. Miałyście tak?
Ja miałam zastrzyk teraz w sobotę o 21,owulacja prawdopodobnie w poniedziałek bo ciągnął mnie lewy jajnik.a dziś ciągnie mnie w podbrzuszu i co jakieś czas w lewej pachwinie.miałam dzisiaj jechać sprawdzić czy pęcherzyk pękł ale odwołałam wizytę.podjerzewam,że brzuch ciągnie mnie ze stresu bo siostrzenica trafiła do szpitala i czekamy na diagnozę..odechciało mi się tak naprawdę cokolwiek sprawdzać w tym miesiącu.co ma być to będzie,nic już nie zmienię..

reklama
Dziewczyny, jakie wyniki odnośnie hormonów polecacie zrobić? Bo mnie te nieregularne miesiączki zaczynają martwić.. i bolesne ostatnio...
Ja robiłam według tej listy, którą znalazłam tu na forum 3 lata temu

Załączniki

• Messenger_creation_09184846-7F24-4CE7-8FDF-D549B72BF5E5.jpeg
    Messenger_creation_09184846-7F24-4CE7-8FDF-D549B72BF5E5.jpeg
    48,3 KB · Wyświetleń: 33
Dziewczyny, jakie wyniki odnośnie hormonów polecacie zrobić? Bo mnie te nieregularne miesiączki zaczynają martwić.. i bolesne ostatnio...
co do hormonów już dziewczyny ci napisały, ja jeszcze dodam od siebie że mi się co 3-4 miesiące zdarzają cykle trwające 21-22 dni, a wyniki hormonów mam okej i w usg gin też nie widział nic niepokojącego ☺️
Prawidłowy cykl trwa 21-38 dni, jeśli ogólnie są regularne to nie ma co się za bardzo przejmować. Co u Ciebie oznacza że są nieregularne, jakie masz cykle? Wystarczy trochę stresu, przeziębienie itp i już może wszystko się poprzesuwać.
Oczywiście warto sprawdzić dla spokoju, ale wcale nie musi to oznaczać nic złego ☺️

Zrobiłam fotę i jakby było widać cień. Po lewej jest z teraz a po prawej z pierwszego moczu o 7 😅 Ktoś tu ładnie napisał "wujek cienia" 🤣

Załączniki

• Screenshot_2025-04-09-14-43-09-61_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-04-09-14-43-09-61_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    146 KB · Wyświetleń: 148
co do hormonów już dziewczyny ci napisały, ja jeszcze dodam od siebie że mi się co 3-4 miesiące zdarzają cykle trwające 21-22 dni, a wyniki hormonów mam okej i w usg gin też nie widział nic niepokojącego ☺️
Prawidłowy cykl trwa 21-38 dni, jeśli ogólnie są regularne to nie ma co się za bardzo przejmować. Co u Ciebie oznacza że są nieregularne, jakie masz cykle? Wystarczy trochę stresu, przeziębienie itp i już może wszystko się poprzesuwać.
Oczywiście warto sprawdzić dla spokoju, ale wcale nie musi to oznaczać nic złego ☺️
Zazwyczaj było 29-31. A dziś 25 i chyba końcem roku tamtego też była sytuacja, że 26. Może faktycznie nie ma się czym przejmować, ale zbadam. W styczniu był biochem więc jestem bardzo przewrażliwiona.. 🥹😥

reklama
Na niektóre wyniki pewnie dostałabyś skierowanie od rodzinnego :)
szczerze to nie chce mi się dochodzić z rodzinnym.. jak mi da na morfologię i inne podstawowe to już i tak będzie dobrze

A po za tym pakiety są tańsze to jak mi część da a część będzie trzeba dokupić to pewnie wyjdzie podobnie 🙈

Do góry