Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pewnie zależy czy masz jeszcze jakieś dodatkowe objawy.Dziewczyny, jakie wyniki odnośnie hormonów polecacie zrobić? Bo mnie te nieregularne miesiączki zaczynają martwić.. i bolesne ostatnio...
Ja się zastanawiam czy nie mam późnej implantacji/ bądź czy owulacja się nie przesunęła... Mam śluz praktycznie biało przezroczysty, prawie jak przy dniach płodnych, rozciągliwy i była w nim raz dzisiaj taka nitka krwi, założyłam wkładkę i chodzę sprawdzać czy przypadkiem @ nie nadchodzi ale czysto, bolą mnie lędźwia od wczoraj (w poprzedniej ciąży to był pierwszy objaw, chociaż, wiem że wcale tak nie musi być) i czasem zakłuje/zaboli coś w piersiach, innych żadnych objawów ani na okres ani na ciąże nie maA Ty ile dpo jesteś ?
Edit. Doczytalam.
Trzeba cierpliwie czekaćJa się zastanawiam czy nie mam późnej implantacji/ bądź czy owulacja się nie przesunęła... Mam śluz praktycznie biało przezroczysty, prawie jak przy dniach płodnych, rozciągliwy i była w nim raz dzisiaj taka nitka krwi, założyłam wkładkę i chodzę sprawdzać czy przypadkiem @ nie nadchodzi ale czysto, bolą mnie lędźwia od wczoraj (w poprzedniej ciąży to był pierwszy objaw, chociaż, wiem że wcale tak nie musi być) i czasem zakłuje/zaboli coś w piersiach, innych żadnych objawów ani na okres ani na ciąże nie maorganizm robi sobie ze mnie jaja na to wygląda...
Aaaa no wiadomo że trzeba tylko skąd nabrać te pokłady cierpliwościTrzeba cierpliwie czekaćbo to takie wróżenie z fusów
![]()
Zrobiłam drugi i też jest taki cieńNiezła agentka z Ciebie![]()
Mi naszczescie te dni ostatnio strasznie szybko lecą i nawet nie wiem kiedy tydzień mijaAaaa no wiadomo że trzeba tylko skąd nabrać te pokłady cierpliwości![]()
Dziękuję pięknieTo pewnie zależy czy masz jeszcze jakieś dodatkowe objawy.
FSH, LH, estradiol, prolaktyna, testosteron, DHEA-S, Androstendion, TSH, FT3 i FT4, AMH, kortyzol, insulina i glukoza -> ja dostałam kiedyś taki pakiet od lekarza