callina
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak u mnie również w 1 ciąży miałam jeden charakterystyczny objaw ból zębów / dziąseł
Miałaś jakieś objawy?
A siknelam i ja i u mnie również białoMelduję, że u mnie biało. W sumie niczego innego się nie spodziewałam..
Martwię się tylko, że kolejny cykl około tydzień po owulacji zaczyna mnie boleć mocno jak na okres, potem odpuszcza i dopiero po tym okres za tydzień przychodzi ..
Może to wina za niskiego progesteronu?
Że coś tam chce się zadziać, ale nie daje rady...
Jak myślicie?
Ja też siknelam i jest jakiś cień, którego aparat z telefonu nie uchwyciA siknelam i ja i u mnie również biało![]()
To u mnie nawet cienia żadnegoJa też siknelam i jest jakiś cień, którego aparat z telefonu nie uchwyciWygląda jak testowa więc pewnie to to. Jeśli faktycznie owu była wtedy co skok temp to dziś dopiero 7dpo