reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Ale cyrki z tymi pinkami 🙈 Ja już wcześniej też tak miałam, byłam pewna, że się udało i poszłam na betę a tam <2,3. Tylko jestem ciekawa, od czego to zależy. Bo czasami biel totalna a czasami kreski widoczne gołym okiem
Ja zauważyłam że niektóre pinki mają taką jakby "naklejoną"drugą warstwę w miejscu kreski testowej.i właśnie na tych gdzie jest tak jakby podwójna warstwa to mi pokazywało fałszywe kreski,a te które były "równe" zawsze były bielutkie.
Mówię o tych strumieniowych bo płytkowych chyba nigdy nie robiłam więc nie wiem jak pokazują

reklama
Ja dzisiaj 7 dpo, piersi bolą jakby miało je rozsadzić a sutki mnie palą żywym ogniem - chyba jeszcze nigdy tak nie miałam 🫣 wczoraj zrobiłam test, ale sama nie wiem czego się spodziewałam 😆 Mojemu M. Skończyły się już suple - polecacie coś? Był fertilman, zastanawiam się teraz nad kupieniem mu fetistimu. Fertil man moim zdaniem strasznie śmierdzi, nie wiem, czy tylko ja to czuję 🫣
Mój bierze Nucleox Primo i do tego osobno kwasy omega z witaminą D3. Miał obniżone parametry podstawowe (ilość i koncentracja) i bardzo ładnie mu się wyniki poprawiły na tym 🙂

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem o co chodzi, ale dzisiaj jak wstawałam to mnie tak zabolało chyba spojenie łonowe i cały czas jeszcze ten ból trzyma, nie tak mocno, ale jednak. No i podbrzusze też już od paru dni czuję. Szczerze mówiąc myślałam, że okres przyjdzie od razu, jak odstawię duphaston

reklama
szczerze? ja siedzę i ryczę w tym momencie, bo już mam bóle jak na okres.. nie chce mi się nic.. takiego doła złapałam...
Ale to nic tak naprawdę nie oznacza. Na początku ciąży też takie bóle są normalne. Więc musisz po prostu jeszcze chwilę zaczekać i zrobić test :) A długo się staracie?

Do góry