Patii26
Fanka BB :)
Ale chyba jeszcze za wcześnie na testowanie prawda ?Tak, śnieżna biel.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale chyba jeszcze za wcześnie na testowanie prawda ?Tak, śnieżna biel.
To na pewno z zastrzyku, skoro beta ujemna.Tak.ja miałam w zeszłym cyklu takiego i beta tego dnia <2.3
to był jakiś 11dzien po zastrzyku.a 10 dnia już było biało na testach.ja uznałam,że u mnie po prostu ovitrelle w moczu utrzymuje się dłużej niż we krwi
Najpierw się trzeba zebrać i do Rossmanna jechać
A kiedy termin @ ?Najpierw się trzeba zebrać i do Rossmanna jechaćmyślałam że mam jeszcze jeden i się rozczarowałam, ale średnio to widzę bo w zasadzie nie mam żadnych objawów, wiem że jeszcze nie muszę ich mieć ale... Wiadomo jak jest
![]()
Za wcześnie, nie za wcześnie, powinno już coś być, niby jest szansa, że się pojawi, ale żyć złudzeniami nie będęAle chyba jeszcze za wcześnie na testowanie prawda ?
A na grupie o in vitro był przypadek że w 5dpt nie było nic a w 6dpt się pokazała kreska?nie ma co się oszukiwać
No jasne, że było ale wiecie... To jest takie robienie sobie bezsensownej nadziei. Ja się wolę już godzić z porażkaA na grupie o in vitro był przypadek że w 5dpt nie było nic a w 6dpt się pokazała kreska?
Masz jeszcze dwaZa wcześnie, nie za wcześnie, powinno już coś być, niby jest szansa, że się pojawi, ale żyć złudzeniami nie będę
Smutne to ale lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż później rozczarować. Jeszcze trzymam kciuki za tego kropkaNo jasne, że było ale wiecie... To jest takie robienie sobie bezsensownej nadziei. Ja się wolę już godzić z porażka
Tak, to mnie pociesza. A w głowie to ja już planuje 3 stymulację. Boże to się nigdy nie udaMasz jeszcze dwaKtóryś na pewno będzie tym właściwym
![]()