reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
@MamaR @Patii26 tak się podpytuję bo ja byłam właśnie na nfz i hmmmm....no czuję niedosyt. Byłam po biochemie i co prawda zrobił usg ale totalnie żadnych innych porad, na wieść o tym że staramy się o dziecko. Mam pesel jaki mam i myślałam że chociaż patrząc na niego dostanę jakieś zalecenia. Może właśnie tak to wygląda i sama muszę "wyciągać" od lekarza co i jak. W sumie zapytałam się tylko o suplementy.

@MamaR @Patii26 tak się podpytuję bo ja byłam właśnie na nfz i hmmmm....no czuję niedosyt. Byłam po biochemie i co prawda zrobił usg ale totalnie żadnych innych porad, na wieść o tym że staramy się o dziecko. Mam pesel jaki mam i myślałam że chociaż patrząc na niego dostanę jakieś zalecenia. Może właśnie tak to wygląda i sama muszę "wyciągać" od lekarza co i jak. W sumie zapytałam się tylko o suplementy.
I co zalecił ? Moja na NFZ zaproponowała że nawet może mi dać stabsy na stymulację ale nie widzę sensu by to robić na NFZ jak tak trudno o terminy a jednak trzeba robić monitoring by to miało sens. Póki co mam swoje owulację. Biorę koenzym Q10, pregna start, kwas foliowy metylowany i olej z wiesiołka do owulacji.

Hej, przeczytałam 40 stron postów i chciałabym do Was dołączyć. U nas co prawda pierwszy miesiąc starań, nie mamy dużych oczekiwań, ale może los nas zaskoczy... Kwiecień to nasz szczęśliwy miesiąc bo równo rok temu na świat przyszedł nasz synek ❤️ trzymam kciuki za Was wszystkie, obyśmy w jak największym gronie spotkały się na grudniowych mamach ❤️ proszę o wpisanie na testowanie 14.04 😊

Hej, przeczytałam 40 stron postów i chciałabym do Was dołączyć. U nas co prawda pierwszy miesiąc starań, nie mamy dużych oczekiwań, ale może los nas zaskoczy... Kwiecień to nasz szczęśliwy miesiąc bo równo rok temu na świat przyszedł nasz synek ❤️ trzymam kciuki za Was wszystkie, obyśmy w jak największym gronie spotkały się na grudniowych mamach ❤️ proszę o wpisanie na testowanie 14.04 😊
Witaj! Razem raźniej czekać na dwie kreseczki 😍 Zapisuje i trzymam kciuki by to był ten cykl 🍀

reklama
ja jestem tydzień po owulacji (plus/minus, bo to tylko testy owulacyjne) a mam takie bóle brzucha jak na owulację 🙈 kłuje jajnik i no pobolewa dół brzucha... i nawet śluzu więcej niż jeszcze kilka dni temu .. ciekawe co tym razem..

P.s. ta moja infekcja to chyba jednak nie infekcja, a jakieś otarcie po prostu i tak swedzialo 🤣🙈

Do góry