MamaR
Fanka BB :)
Sexy były / będą ? Ponoć jak organizm osłabiony to też szybciej można zajść w ciążęOwulacja najpewniej będzie dzisiaj a zaczęło mnie rozkładać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sexy były / będą ? Ponoć jak organizm osłabiony to też szybciej można zajść w ciążęOwulacja najpewniej będzie dzisiaj a zaczęło mnie rozkładać![]()
były przedwczoraj i po pracy planuje wieczorem - mam nadzieję, że starczy mi siłSexy były / będą ? Ponoć jak organizm osłabiony to też szybciej można zajść w ciążę![]()
Najwyżej będziesz tylko leżeć jak kłoda a mąż będzie działaćbyły przedwczoraj i po pracy planuje wieczorem - mam nadzieję, że starczy mi sił![]()
Też tak mysle, bo w 14 dniu miałam bóle jajników a w 15 już zero symptomówJa bym powiedziała, że pik był 13dc ten pierwszy testnie zawsze muszą wyjąć mosno ciemne krechy, u mnie takie mocne też nie wychodzą.
Będziesz badać prożka?Też tak mysle, bo w 14 dniu miałam bóle jajników a w 15 już zero symptomów![]()
Nie wiem jak to zrobić, bo mam brać luteine dopochwowa a ona podnosi poziom prożka też we krwi. Natomiast nie ma chyba sensu go badać? Jak myślicie?Będziesz badać prożka?
Nie musisz go w ogóle badać, nie ma takiego obowiązkuNie wiem jak to zrobić, bo mam brać luteine dopochwowa a ona podnosi poziom prożka też we krwi. Natomiast nie ma chyba sensu go badać? Jak myślicie?
Ewentualnie może zbadać go 3 dni po owu aby zobaczyć czy cokolwiek wzrósł? Nie wiem doradzcie
Wg mnie nie ma sensu badać proga jeśli bierzesz luteinę która wychodzi w badaniach. Ja biorę duphaston a on nie jest wykrywalny w badaniach to w zaleceniach mam zbadać proga lub przyjść na USG by sprawdzić czy pęcherzyk pękł.Nie wiem jak to zrobić, bo mam brać luteine dopochwowa a ona podnosi poziom prożka też we krwi. Natomiast nie ma chyba sensu go badać? Jak myślicie?
Ewentualnie może zbadać go 3 dni po owu aby zobaczyć czy cokolwiek wzrósł? Nie wiem doradzcie
Tak właśnie myślałam aby zrobić we wtorek, wtedy bym zobaczyła czy jest powyżej 2. I po tym brałabym już luteine.Nie musisz go w ogóle badać, nie ma takiego obowiązkuChyba, że masz naturalnie niskiego proga i musisz kontrolować czy jest odpowiednio wysoki w razie ciąży. Jeśli tak, to zbadaj normalnie 7dpo. Jak chcesz tylko sprawdzić, czy była owu to zrób 2-3 dni po domniemanej owulce.