reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Gorący czas przed Wami 😍 Ja dziś zaczęłam brać duphaston bo wszystko wskazuje że owulacja była w środę. Od środy wjeżdżają testy ciążowe 🤣
czyli jak miałam plus minus owulację w zeszłą sobotę/niedzielę to już mogę coś sikać? 🤭🤣
W sumie mam tych testów kilkanaście 🤭

aaa dobra, doczytałam.
jak owu była w sobotę to 7dpo będzie teraz w niedzielę?
aaa chyba jednak poczekam już do przyszłego tygodnia 🙈🤭

Ostatnia edycja:
czyli jak miałam plus minus owulację w zeszłą sobotę/niedzielę to już mogę coś sikać? 🤭🤣
W sumie mam tych testów kilkanaście 🤭

aaa dobra, doczytałam.
jak owu była w sobotę to 7dpo będzie teraz w niedzielę?
aaa chyba jednak poczekam już do przyszłego tygodnia 🙈🤭
To zależy czy lubisz się doszukiwać cieni 😆 Bo 7dpo raczej małe szanse że coś wyjdzie a jak już to cień. Ale ja też mam sporo testów i w ramach rozrywki będę sobie sikać od 7dpo 😅

Dzień dobry, miłego dnia dziewczyny 🤗
Ja dziś zaczełam robić testy owu, 10dc. Na razie blada, więc jeszcze pewnie z 3-4 dni do piku 😁 w marcu miałam pik 13dc.

Załączniki

• IMG_20250405_085122.jpg
    IMG_20250405_085122.jpg
    993,4 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Ile dni po owulacji lekarz kazał wam brać duphaston? To można od razu jak pęcherzyk pęknie czy trzeba trochę odczekać?

Do góry