reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Właśnie czytałam, że spore grono poleca miovelie nac ( o ile dobrze napisałam)
Ja nie mam pcos, ale biorę miovelie pro że względu na odpowiednią dawkę inozytolu i dodatkowo ma wszystkie witaminydla kobiet w ciąży oraz aktywne foliany, jednak jak już zajdę w ciążę to na pewno zmienię na normalne ciążowe suplementy, bo movirlia pro jednak droga, 127 zł na miesiąc.

Robię te testy owulacyjne i drugiej kreski prawie nie widać 🫣 Jak to możliwe jak wczoraj był pęcherzyk 18mm na USG ? Myślałam że ten elektroniczny test z Pinka przekłamuje ale zwykle testy też prawie nic nie pokazują 😬 Żałuję że nie naciskałam wczoraj na ten zastrzyk tylko zgodziłam się że w następnym cyklu damy 🥴 Dodam że testy owu robię od 8dc i coś tam ciemniało ale daleko do piku a teraz ledwie widać druga kreskę 🫣

Robię te testy owulacyjne i drugiej kreski prawie nie widać 🫣 Jak to możliwe jak wczoraj był pęcherzyk 18mm na USG ? Myślałam że ten elektroniczny test z Pinka przekłamuje ale zwykle testy też prawie nic nie pokazują 😬 Żałuję że nie naciskałam wczoraj na ten zastrzyk tylko zgodziłam się że w następnym cyklu damy 🥴 Dodam że testy owu robię od 8dc i coś tam ciemniało ale daleko do piku a teraz ledwie widać druga kreskę 🫣
Ja przy wielkości 17mm już byłam po piku ostatnio 😅

@K_89 jak sytuacja u Ciebie ? Testowałaś dziś czy jutro pierwszy test ? 😆
U mnie negatyw… teraz testowałam, pewnie jutro będzie okres. No nic mówi się trudno, żyje się dalej. Następna owulacja powinna być w okolicy Wielkanocy a będziemy na wyjeździe także nie wiem jak to będzie. Nadzieję miałam ale co zrobić z jednym jajowodem to wiadomo że szanse jeszcze mniejsze niż normalnie.

reklama
Do góry