reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Ja dzisiaj 6dc i zawsze okres mam 6 dni a w tym miałam tylko 5 dni. Myślałam, że po biochemie to nie dość, że przyjdzie okres później to jeszcze będzie bardziej obfity i dłuższy a tu zaskoczenie, po przyszedł o dzień wcześniej, był łagodniejszy niż zawsze i o jeden dzień krótszy 🙈😅 wydaje mi się, że to dzięki inozytolowi ( miovelia pro ), bo on reguluje cykle.

Nadzieję trzeba mieć do końca bo różne historie już tu były , nawet ciąża z cyklu bezowulacyjnego 🫣
Cykl o którym mówisz wcale nie był bezowulacyjny,bo wtedy nie byłoby mowy o ciąży.Jedynie lekarz tak stwierdził,w dodatku po tym jak powiedział, że jest ciałko żółte.co się wgl wyklucza.także nie rozpowszechniajmy błędnych informacji,bo potem wejdzie tu nowa dziewczyna,która faktycznie będzie myślała,że w cyklu bezowulacyjnym zajdzie w ciążę.

Ja dzisiaj 6dc i zawsze okres mam 6 dni a w tym miałam tylko 5 dni. Myślałam, że po biochemie to nie dość, że przyjdzie okres później to jeszcze będzie bardziej obfity i dłuższy a tu zaskoczenie, po przyszedł o dzień wcześniej, był łagodniejszy niż zawsze i o jeden dzień krótszy 🙈😅 wydaje mi się, że to dzięki inozytolowi ( miovelia pro ), bo on reguluje cykle.
To u mnie w tym miesiącu jakieś cyrki się dzieją.zawsze okres 5 dni max.a teraz w sumie był 4 dni a od 5 dnia cały czas jakieś plamienia a dziś już 9dc 🙈 nie mam pojęcia od czego,bo nigdy tak nie miałam.

Cykl o którym mówisz wcale nie był bezowulacyjny,bo wtedy nie byłoby mowy o ciąży.Jedynie lekarz tak stwierdził,w dodatku po tym jak powiedział, że jest ciałko żółte.co się wgl wyklucza.także nie rozpowszechniajmy błędnych informacji,bo potem wejdzie tu nowa dziewczyna,która faktycznie będzie myślała,że w cyklu bezowulacyjnym zajdzie w ciążę.
Myślałam że to oczywiste że z cyklu bezowulacyjnego nie będzie ciąży, chodziło mi że lekarz tak stwierdził a tu takie zaskoczenie, nie dość że była owulacja to jeszcze ciąża z cyklu który był przekreślony 😁

Sama miałam taki przypadek w karierze że na monitoringu lekarz stwierdził że cykl bezowulacyjny a przyszłam tydzień później i mnie nawet opieprzyl po co przyszłam znów jak tydzień temu mi mówił że cykl bezowulacyjny a potem sam był zdziwiony bo był piękny pęcherzyk prawie owulacyjny. Wtedy używałam takiego mikroskopu i mi wyrosły paprotki ze śliny i mówił że lepiej znam swój organizm niz lekarz 🤣 Nie wiem czy z tego cyklu była ciąża czy nie bo 5 razy byłam w ciąży więc trudno wszystko spamiętać :-)

Dzięki za głos rozsądku :)

reklama
Do góry