reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

i weź sobie człowieku mów, że jak się nie uda, to trudno... im dalej las tym wieksze nadzieje, że to ten czas...
Nadzieję trzeba mieć ale jak teraz nie pyknie to masz jeszcze dwa mrozaki 😍 To są świetne wieści ! Nie kusi Cię by podać dwa na raz ?

reklama
Ja marzę o bliźniakach ale nigdy w mojej karierze nie miałam dwóch pęcherzyków dominujących jak byłam na monitoringu a i jak jest jeden to jestem szczęśliwa bo zaczynałam starania z cyklami bezowulacyjnymi , dwie pierwsze ciążę udały się na stymulacji. Teraz mam tylko duphaston po owulacji bo jednak są te owulację ale prożek w przedziale 8-12 więc bez szału. Z supli biorę kwas foliowy metylowany, koenzym Q10 , olej z wiesiołka do owulacji i pregna start. Nie ukrywam, że bardzo liczę na ten cykl 😍

Ja marzę o bliźniakach ale nigdy w mojej karierze nie miałam dwóch pęcherzyków dominujących jak byłam na monitoringu a i jak jest jeden to jestem szczęśliwa bo zaczynałam starania z cyklami bezowulacyjnymi , dwie pierwsze ciążę udały się na stymulacji. Teraz mam tylko duphaston po owulacji bo jednak są te owulację ale prożek w przedziale 8-12 więc bez szału. Z supli biorę kwas foliowy metylowany, koenzym Q10 , olej z wiesiołka do owulacji i pregna start. Nie ukrywam, że bardzo liczę na ten cykl 😍
widzisz, to ja zawsze jak badałam piękna owulacja, endo grube powyżej 10mm, progesteronu poniżej 16 7dpo nie miałam nigdy, a zawsze w okolicy 20 i co, dupa balda 😂

widzisz, to ja zawsze jak badałam piękna owulacja, endo grube powyżej 10mm, progesteronu poniżej 16 7dpo nie miałam nigdy, a zawsze w okolicy 20 i co, dupa balda 😂
Mi jak przywrócili owulację to też wszystko było idealnie , wszystkie wyniki w normie , męża nasienie ok , sexy co drugi dzień a ciąży nie było 🫣 Już traciłam nadzieję, wtedy invitro było bardzo drogie więc nawet o tym nie myślałam ale udało się wkoncu i 6 grudnia 2017 roku dowiedziałam się że jestem pierwszy raz w życiu w ciąży 😍

Dziewczyny ja się nie zapisuję na ławeczkę, bo było by to niezgodne z regulaminem ani też na testowanie. Mimo wszystko będę Qas podczytywać i trzymać mocne kciuki aby Wam się udało. Może jak sprawdzimy za jakiś czas badanie nasienia i zobaczymy w którą stronę to idzie, to do Was wrócę. Narazie może nie odpuszczam, ale przeczekam.
Powodzenia! 😀

reklama
Starania o pierwsze - w czerwcu minie 4 lata. Nigdy nie było ciąży, nawet biochemicznej. Jest to dla nas coś tak nierealnego, że sama nie do końca wierzę w to wszystko co się dzieje. Wczoraj widziałam kropka na usg podczas transferu i tak bardzo bym chciała by tam pozostal 😍
A czy wiadomo z jakiego powodu u was nigdy nie było ciąży?
Miałam ostatnio konsultacje z drugim immunologiem i usłyszałam że moje wyniki wskazują na wysokie ryzyko wczesnych poronien więc trzeba szukać innej przyczyny że nie ma w ogóle ciąż nawet biochemicznych.

Do góry