reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dziewczyny, nie uwierzycie, ja sama nie wierzę 😮 Dzisiaj dzień @, 30dc i 14dpo. Zrobiłam dzisiaj test tak po prostu, dla formalności,.bo wszędzie piszą, że powinno się robić test w dniu @ najlepiej. No i zrobiłam, mocz miała stężony ( a poprzednie dni testy były białe ale mocz niestety rozcieńczony 🤷‍♀️ ).
I jak zobaczyłam to, to byłam w szoku 😮 ta kreska jest różowa i widoczna, wcześniej nie było nawet duszka.
Oczywiście nie nastawiam się po marcowym biochemie, ale emocji mam w sobie ogrom. Trzymajcie kciuki by to było to 🤞🍀
No faktycznie widać jakiś duszek :)

reklama
No faktycznie widać jakiś duszek :)
Dla mnie to już nie duszek, dla mnie to fajny zarys drugiej kreski 😁 poprzednie dni to nawet duszka nie było, nic, biel totalna. Aczkolwiek pobolewa trochę podbrzusze, więc może okres przyjdzie 🤷‍♀️ sama nie wiem, nie nastawiam się.
Powtórzę wieczorem mocz i jutro rano i wtedy zobaczymy, jak co wyjdzie to będę będę robić dopiero w pondz lub wtorek.

Dziewczyny, nie uwierzycie, ja sama nie wierzę 😮 Dzisiaj dzień @, 30dc i 14dpo. Zrobiłam dzisiaj test tak po prostu, dla formalności,.bo wszędzie piszą, że powinno się robić test w dniu @ najlepiej. No i zrobiłam, mocz miała stężony ( a poprzednie dni testy były białe ale mocz niestety rozcieńczony 🤷‍♀️ ).
I jak zobaczyłam to, to byłam w szoku 😮 ta kreska jest różowa i widoczna, wcześniej nie było nawet duszka.
Oczywiście nie nastawiam się po marcowym biochemie, ale emocji mam w sobie ogrom. Trzymajcie kciuki by to było to 🤞🍀
Fantastycznie 🥰 tak bardzo trzymam za Ciebie kciuki 🤞

Dla mnie to już nie duszek, dla mnie to fajny zarys drugiej kreski 😁 poprzednie dni to nawet duszka nie było, nic, biel totalna. Aczkolwiek pobolewa trochę podbrzusze, więc może okres przyjdzie 🤷‍♀️ sama nie wiem, nie nastawiam się.
Powtórzę wieczorem mocz i jutro rano i wtedy zobaczymy, jak co wyjdzie to będę będę robić dopiero w pondz lub wtorek.
Trzymam kciuki 🥰

Trzymamy kciuki ✊🏻

Ja dziś badalam progesteron jestem jakieś 8 dni po i wyszło mi 13.15. Dałam oznaczyć też betę i negatywna 😹 nie wiem na co tak szybko liczyłam…. Nie wiem czy robić sobie jeszcze nadzieję czy lepiej nie. Dziewczyny to dobry wynik progesteronu? Kiedyś widziałam jakieś zdjęcie odnośnie norm progesteronu i niby jaka to owulacja czy kiepskiej jakości czy dobrej czy bardzo dobrej ale nie umiem już go znaleźć…

No i chat się przeliczył beta ma przyrost wyższy od 22.04 gdzie było 10,59, progesteron też w normie chyba? Nigdy nie badałam i nic nie brałam, podpowiedzcie.Zobacz załącznik 1699800
Super , wszystko w normie 🥰
Ojej widać 😍 Trzymam kciuki by to było to ! 🍀🤞
Ja dziś badalam progesteron jestem jakieś 8 dni po i wyszło mi 13.15. Dałam oznaczyć też betę i negatywna 😹 nie wiem na co tak szybko liczyłam…. Nie wiem czy robić sobie jeszcze nadzieję czy lepiej nie. Dziewczyny to dobry wynik progesteronu? Kiedyś widziałam jakieś zdjęcie odnośnie norm progesteronu i niby jaka to owulacja czy kiepskiej jakości czy dobrej czy bardzo dobrej ale nie umiem już go znaleźć…
Mi teraz w ciąży progesteron wyszedł tylko 8.5 , ale brałam duphaston potem luteinę. Póki co wszystko jest ok.

Pamiętaj, że progesteron jest skokowy. Może być tak, że złapiesz niższy niż ostatnio i uznasz, że spada na okres, a wcale tak nie musi być. Wiem, że cierpliwość nie jest najmocniejszą stroną staraczek, ale czasem naprawdę warto się w nią uzbroić 😉
Dokładnie u mnie tak było, był wysoki bo 27 zdaje się i spadł po paru dniach na 18, a za chwilę prawie 40...

reklama
No jest ❤️ rozowa kreseczka....
Trzymam kciuki!

Ps. Ja tu naprawdę zostanę sama...

Do góry