reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kulinarne akrobacje , czyli kwietniówki gotują.

MamiDo - ja tez byłam zdziwiona, że nie musi rosnąć. Zależy kto jaką grubość lubi...ale to zabrzmiało :) ja po nałożeniu sosu i składników odstawiłam pizze na jakieś 15 min i ciasto tak fajnie spulchniało...a potem do pieca..nawet dziś rano patrzyłam to pizza była miękka - całej nie daliśmy radę zjeść :)
 
reklama
g agnes

super brzmi przepis na ta salatke z buraków chyba jutro sie spręże i zrobię . Powiedz mi tych sloików nie trzeba pozniej zagotowywac w wrzatku ? Po jakim czasie salatka juz ejst dobra ?
Przepraszam za taki pytania kretynskie ale ja jesli chodzi o weki itd jestem totalnym laikiem :sorry2:
 
poranna kawa nie trzeba już słoików gotować wystarczy że je przekręcisz do góry dnem;)
sałatka jest dobra do jedzenia już na drugi na dzień.
 
Czy ktoras z was ma sprawdzony przepis na cukinie marynowana? Lub inne fajne przetwory na zime? Chcialam sie zabrac za takie cudenka, mniej teraz pracuje to zrobie zapasy :-)
 
dzięki gagnes za przepis:-), wygląda wspaniale i nie wydaje się trudny w przygotowaniu. Będę go piec w sobotę, zrobię z brzoskwiniami, bo mąż za ananasem nie przepada.Tylko nie wiem w czym upiec - mam tortownicę o średnicy 24 cm i większą formę prostokątną 23 x31 cm tylko że jest dosyć płytka - ma 3cm głębokości i nie wiem czy mi nie wypłynie to ciasto bokami, ale z drugiej strony martwię się czy w tortownicy przepiecze się w środku - ciągle wychodzą mi zakalce i trochę się martwię. A Ty jak myślisz, w czym lepiej by było upiec?
 
reklama
Do góry