reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kulinarne akrobacje , czyli kwietniówki gotują.

MamiDo - ja tez byłam zdziwiona, że nie musi rosnąć. Zależy kto jaką grubość lubi...ale to zabrzmiało :) ja po nałożeniu sosu i składników odstawiłam pizze na jakieś 15 min i ciasto tak fajnie spulchniało...a potem do pieca..nawet dziś rano patrzyłam to pizza była miękka - całej nie daliśmy radę zjeść :)
 
reklama
g agnes

super brzmi przepis na ta salatke z buraków chyba jutro sie spręże i zrobię . Powiedz mi tych sloików nie trzeba pozniej zagotowywac w wrzatku ? Po jakim czasie salatka juz ejst dobra ?
Przepraszam za taki pytania kretynskie ale ja jesli chodzi o weki itd jestem totalnym laikiem :sorry2:
 
poranna kawa nie trzeba już słoików gotować wystarczy że je przekręcisz do góry dnem;)
sałatka jest dobra do jedzenia już na drugi na dzień.
 
Czy ktoras z was ma sprawdzony przepis na cukinie marynowana? Lub inne fajne przetwory na zime? Chcialam sie zabrac za takie cudenka, mniej teraz pracuje to zrobie zapasy :-)
 
dzięki gagnes za przepis:-), wygląda wspaniale i nie wydaje się trudny w przygotowaniu. Będę go piec w sobotę, zrobię z brzoskwiniami, bo mąż za ananasem nie przepada.Tylko nie wiem w czym upiec - mam tortownicę o średnicy 24 cm i większą formę prostokątną 23 x31 cm tylko że jest dosyć płytka - ma 3cm głębokości i nie wiem czy mi nie wypłynie to ciasto bokami, ale z drugiej strony martwię się czy w tortownicy przepiecze się w środku - ciągle wychodzą mi zakalce i trochę się martwię. A Ty jak myślisz, w czym lepiej by było upiec?
 
reklama
Do góry