reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kulinarne akrobacje , czyli kwietniówki gotują.

reklama
Nie uwierzycie co się stało! Postanowiłam zrobić dziś ciasto... i podczas "kąpieli wodnej" plastikowa miska wtopiła się w garnek !! :(:( tak się odkształciła że nie mogę jej wyciągnąć! :eek:

Nikt nie dodał zdjęć BOUNTY, więc ja to zrobię :-) Takie byle jakie - ale za to ciasto - REWELACJA!!! :-) Więc Polecam baaaaaaaardzo!!!!
Obraz 048.jpgObraz 058.jpg

No i jeszcze nasze jedzonko walentynkowe :happy:
Wielkie Żarcie - Przepis - Schab ponoć po cygańsku

Ja trochę zmodyfikowałam przepis: dałam mniej cebuli, a więcej marchewki, dodatkowo dorzuciłam trochę pieczarek, ograniczyłam majonez i skróciłam czas pieczenia :-p
Podałam z opiekanymi ziemniaczkami, jedzonko pycha! Coś innego bo zazwyczaj schabowy podaje się w panierce, a tutaj rozpływa się w ustach :happy:
Obraz 046.jpgObraz 050.jpgObraz 057.jpg
Sorki za jakość zdjęć, ale i tak latałam jak w ukropie :laugh2:

reklama
Do góry