reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kulinarne akrobacje , czyli kwietniówki gotują.

reklama
kasia - jak sie Wielkoplska i Mazury na Dolnym Sląsku spotkają to będzie wesoło :) hehehe no spiżarnia na bank bedzie pusta, do tego Kasia pieknie zagra...ładnie podzieliłam obowiązki...a sobie musze cos wymyslić :)
reniuszek - to chyba morelowe co? jak tyle zachodu z tym odsaczaniem truskawek?!

zrobie ciasto z przepisu na truskawkowe ale dam morele :D i zasypie kruszonka :-D
koktajl tez wam zrobie, tylko przywiezcie puszke mleczka kokosowego pliz :)

Dziewczyny, a ja wczoraj pichciłam trochę ;-) Miałam ochotę na pierś z kurczaka, ale inaczej niż zazwyczaj w panierce... I oto co zrobiłam:
Obraz 041.jpgObraz 043.jpg
z tego przepisu:
http://www.gotowanie.v9.pl/przepisy/01/48.html

Dziewczyny, doradzcie coś. Mam zamiar we wtorek zrobić jakąś pyszną kolacyjkę - taką wiecie romantico - i nie mam pomysłu :confused: a chciałabym zaskoczyć czymś mojego eMka :tak: Podzielcie się jakimiś swoimi rarytasikami :-) Tylko coś sprawdzonego i niezbyt trudnego, żeby wyszło ;-)

Ostatnia edycja:
Kasia - filecik pokroiłam w miarę drobno, na kostkę, wymieszałam w przyprawach i z pozostałymi składnikami (tylko zamiast pietruszki, dałam koperek) i na patelnię :tak:rachu ciachu i gotowe ;-)

reklama
Do góry