reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny jak wyglądały wasze wizyty przed transferem przy cyklu naturalnym?
Ile tych monitoringow wam wyszło i co ile dni?
Mam nadzieję, że cykl będzie owulacyjny, bez niespodzianek.
Szykuje nam się wyjazd 2 dniowy i się zasnanawiam czy dam radę to ogarnąć czy trzeba będzie odpuścić w razie czego
też się chętnie dowiem :)

reklama
Szykuje nam się wyjazd 2 dniowy i się zasnanawiam czy dam radę to ogarnąć czy trzeba będzie odpuścić w razie czego
To zależy jak trafisz . Ja za pierwszym razem byłam w 12dc i endometrium już było ładne i pęcherzyki duże więc odrazu wyznaczylo mi dzień podania ovitrelle i transferu więcej wizyt nie było . Tym razem byłam 11dc i pęcherzyki były jeszcze małe więc musiałam zrobić powtórkę 15dc i w tedy wszystko ustaliliśmy .

U mnie były 2 wizyty przed transferem. Na pierwszej powiedział kiedy podać zastrzyk i wstępnie data transferu, na drugiej kontrola czy była owulacja. U mnie nawet nie pekl pecherzyc ale lekarz mówił ze lepiej w tą stronę bo bał się ze owu będzie za wcześnie

reklama
Ja teraz poszłam w 12 dc i dostałam od razu zivafert, 14 dc była owulacja, ja jeszcze byłam na monitoringu 17 dc sprawdzić i 19 dc był transfer
Ja jestem na cyklu naturalnym po nieudanym transferze miałam wizytę w 9 dc potem 13dc, 14dc i dzisiaj 16dc i dziad nie pękł jeszcze wiec czekam az pęknie bo ma 24mm jutro kolejna wizyta
moze macie jakies rady co zrobic żeby pękł dzisiaj to wtedy transfer bede miała w sobotę a jesli nie to sie rozjedzie wszystko bo w niedziele nie pracuja w klinice

Do góry