Smerfetka1212
Początkująca w BB
myslę że jak jutro nie peknie to mi dadza zastrzykA nie dają zawsze zastrzyku na naturalnym ? u mnie w klinice nic innego nie praktykują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myslę że jak jutro nie peknie to mi dadza zastrzykA nie dają zawsze zastrzyku na naturalnym ? u mnie w klinice nic innego nie praktykują
Sądzę, że tak, ale nie było nic na ten temat ani kiedy zastrzyk więc dopytuję czy już byłA nie dają zawsze zastrzyku na naturalnym ? u mnie w klinice nic innego nie praktykują
ja schodziłam od 8 do jakoś 12 tyg3 opakowania to nie dużo ja brałam jakos do okolicy 6tc bodajże jeśli dobrze pamiętam. Ale są lekarze którzy dużo dłużej zalecają
mi też się przesunął okres i miałam palmienie na hstero, ale zrobili mi. Do środy jeszcze chwila, może minie to krwawienieDziewczyny muszę się was poradzić. W środę mam histeroskopię. To będzie 7dc, nie wiem co robić. Dziś w nocy podpaskę miałam już czystą, ale teraz znowu krew, przełożyć nie mogę bo to na NFZ. Po prostu miesiączka przyszła za późno i tak się przeciągnęło...jak będę jeszcze plamić to mi nie zrobią?
Ale to jeszcze żywa krew czy raczej plamienia? Bo ja lekkie plamienie to nie powinno być problemu. Poza tym do środy jeszcze chwila więc może się unormujeDziewczyny muszę się was poradzić. W środę mam histeroskopię. To będzie 7dc, nie wiem co robić. Dziś w nocy podpaskę miałam już czystą, ale teraz znowu krew, przełożyć nie mogę bo to na NFZ. Po prostu miesiączka przyszła za późno i tak się przeciągnęło...jak będę jeszcze plamić to mi nie zrobią?
mi też się przesunął okres i miałam palmienie na hstero, ale zrobili mi. Do środy jeszcze chwila, może minie to krwawienie
Żywa rzadka krew, ale nie jest jej dużo, tyle że moge mieć wkładkęAle to jeszcze żywa krew czy raczej plamienia? Bo ja lekkie plamienie to nie powinno być problemu. Poza tym do środy jeszcze chwila więc może się unormuje
no to do środy już może ustanie, na spokojnie \Żywa rzadka krew, ale nie jest jej dużo, tyle że moge mieć wkładkę
A ty kiedy masz kontrolę? Ty chyba 3 dni wcześniej zaczęłaś stymulację? Również powodzenia :-)Mamy te same leki ja dodatkowo omnitrope powodzenia