reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny muszę się was poradzić. W środę mam histeroskopię. To będzie 7dc, nie wiem co robić. Dziś w nocy podpaskę miałam już czystą, ale teraz znowu krew, przełożyć nie mogę bo to na NFZ. Po prostu miesiączka przyszła za późno i tak się przeciągnęło...jak będę jeszcze plamić to mi nie zrobią?

Dziewczyny muszę się was poradzić. W środę mam histeroskopię. To będzie 7dc, nie wiem co robić. Dziś w nocy podpaskę miałam już czystą, ale teraz znowu krew, przełożyć nie mogę bo to na NFZ. Po prostu miesiączka przyszła za późno i tak się przeciągnęło...jak będę jeszcze plamić to mi nie zrobią?
mi też się przesunął okres i miałam palmienie na hstero, ale zrobili mi. Do środy jeszcze chwila, może minie to krwawienie

Ale to jeszcze żywa krew czy raczej plamienia? Bo ja lekkie plamienie to nie powinno być problemu. Poza tym do środy jeszcze chwila więc może się unormuje :)

mi też się przesunął okres i miałam palmienie na hstero, ale zrobili mi. Do środy jeszcze chwila, może minie to krwawienie

Ale to jeszcze żywa krew czy raczej plamienia? Bo ja lekkie plamienie to nie powinno być problemu. Poza tym do środy jeszcze chwila więc może się unormuje :)
Żywa rzadka krew, ale nie jest jej dużo, tyle że moge mieć wkładkę

reklama
@raisonnablement mocniej trzymaj kciuki bo skur&*el okres nie chce przyjsc, jak nie trzeba to przyjdziebwczesniej a tak to sobie odwlecze.... zakuło coś w brzuchu dzisiaj więc pewnie wieczorem przyjdzienlub jutro rano bo u mnie przeważnie na dzień dobry przychodzi, dawno mnie na okres piersi nie bolały a wczoraj tak... widzę że ta stymulacja ładnie miesza w organizmie.
A Ty się dzisiaj czasem na wizyte do lekarza nie wybierasz?

Dziewczyny a są jakieś konsekwencje tego że transfer jest na naturalnym czy na sztucznym? Bo u mnie to mam wrażenie że nawet nie pytał, ja nie mam problemów z oszacowaniem owu... a odrazu sztuczny, żeby mieć pewność że jak z zegarku.

Do góry