reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

myslę że jak jutro nie peknie to mi dadza zastrzyk
Mi nie pękł po zastrzyku ale lekarz mówił że nic się nie dzieje, że on się w trakcie zluteizuje(czy jakoś tak) I nie robił więcej kontroli. Mówił że gorzej byłoby gdyby owulacja przyszła wczesniej niż planujemy że nie wylapalibysmy jej.

reklama
@raisonnablement mocniej trzymaj kciuki bo skur&*el okres nie chce przyjsc, jak nie trzeba to przyjdziebwczesniej a tak to sobie odwlecze.... zakuło coś w brzuchu dzisiaj więc pewnie wieczorem przyjdzienlub jutro rano bo u mnie przeważnie na dzień dobry przychodzi, dawno mnie na okres piersi nie bolały a wczoraj tak... widzę że ta stymulacja ładnie miesza w organizmie.
A Ty się dzisiaj czasem na wizyte do lekarza nie wybierasz?

Dziewczyny a są jakieś konsekwencje tego że transfer jest na naturalnym czy na sztucznym? Bo u mnie to mam wrażenie że nawet nie pytał, ja nie mam problemów z oszacowaniem owu... a odrazu sztuczny, żeby mieć pewność że jak z zegarku.
Mnie się w sumie nikt nie pytał jaki chce, od razu przyjęli, że na naturalnym, bo mam regularne swoje owulki.

Mnie się w sumie nikt nie pytał jaki chce, od razu przyjęli, że na naturalnym, bo mam regularne swoje owulki.
Mnie tak samo nie pytał czy na naturalnym czy ma sztucznym tylko odrazu wypisał leki. Tak mnie przemyślenie wzięło czemu nie na naturalnym. Ale coś może tak mam być, że chce mieć pewność że wszystko ok.

Dziewczyny muszę się was poradzić. W środę mam histeroskopię. To będzie 7dc, nie wiem co robić. Dziś w nocy podpaskę miałam już czystą, ale teraz znowu krew, przełożyć nie mogę bo to na NFZ. Po prostu miesiączka przyszła za późno i tak się przeciągnęło...jak będę jeszcze plamić to mi nie zrobią?
Zrobią:)

Do góry