moli81
Mamuśka Mikuśka
My też poczekamy na wiosenne młode warzywka:-)
ja tez czekam,choc mam swojska marchewke,tesciowa mi dala,az sie chce taka jesc,a nie te kupne bleee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też poczekamy na wiosenne młode warzywka:-)
Zazdroszczę cija tez czekam,choc mam swojska marchewke,tesciowa mi dala,az sie chce taka jesc,a nie te kupne bleee
to ja poproszę o wysłanie mi tych przepisów na mailaDZIEWCZYNY ŚCIĄGNEŁAM SOBIE WŁAŚNIE PRZEPISY NA DANIA OD 5 MIESIĄCA.
Chciałam je tu wkleić ale to jest 127 stron w wordzie wiec nie bede tu śmiecić. Jak któras chce piszcie do mnie lub tu to wam wyśle;-)
DZIEWCZYNY ŚCIĄGNEŁAM SOBIE WŁAŚNIE PRZEPISY NA DANIA OD 5 MIESIĄCA.
Chciałam je tu wkleić ale to jest 127 stron w wordzie wiec nie bede tu śmiecić. Jak któras chce piszcie do mnie lub tu to wam wyśle;-)
Przepisy dotarły do mnie ;-) dziekuję ślicznie :-)DZIEWCZYNY ŚCIĄGNEŁAM SOBIE WŁAŚNIE PRZEPISY NA DANIA OD 5 MIESIĄCA.