reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Książka kucharska dla malucha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
DZIEWCZYNY ŚCIĄGNEŁAM SOBIE WŁAŚNIE PRZEPISY NA DANIA OD 5 MIESIĄCA.
Chciałam je tu wkleić ale to jest 127 stron w wordzie:szok::szok::szok: wiec nie bede tu śmiecić. Jak któras chce piszcie do mnie lub tu to wam wyśle;-)
Poproszę i ja te przepisy, bo po świętach ruszamy z nowymi daniami dla Weronisi - ajaskulska@o2.pl
Dziękuję i pozdrawiam:-)

A ja dopiero tu zajzalam :confused2::zawstydzona/y:

Myślę,że potrzebne jest nam tu miejsce na przepisy:tak:
Moje dziecko karmione jest preparatem mlekozastępczym Bebilon Pepti1. Mam kilka przepisów które tu zamieszczam-wiem,że Oliwka Dorotki też jest na takim preparacie mlekozastępczym Nutramigen. Może inne mamy także skorzystają z tych przepisów.

Kleik z deserem owocowym
powyżej 4. miesiąca
preparat mlekozastępczy z serii Bebilon 5 miarek woda 150ml
kleik ryżowy BoboVita 3 łyżeczki
deser owocowy BoboVita 4 łyżeczki
Sposób przygotowania:
Preparat mlekozastępczy przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu i wlać do miseczki. Stopniowo wsypać określoną ilość kleiku, dokładnie mieszając. Dodać deser owocowy i jeszcze raz wymieszać.
.
Dzis Zaraz jak sie Oli obudzi to to zjemy :tak:zobaczymy reakcje
Bo masło na krowim mleku....dodałam mleka w proszku tego co pija i też było ok.

Ale sama nie wiem czy lepsze domowe obiadki czy słoiczki. A Wy?? Co myslicie?
Oli woli sloiczki :rofl2:
Hmmmm z jednej strony wiadomo domowe to domowe z drugiej moim zdaniem nie jestem w stanie sama prowadzic tak urozmaiconą dietę jaka jest w słoiczkach. Ja zamierzam początki na słoikach potem na swoje i sporadycznie słoik
Wlasnie ja tez nie jestem w stanie takiej urazmaiconej diety jej sama dac jaka jest w sloiczkach
Ja własnie gotuje dla maluszka zupke na piersi z kuraka ciekawe czy zje:sorry2:
Napisz mi jak ja zrobilas? Dodalas miesko ?

Dziewczyny chce Oli podac pierwszy raz rozolek ale nie wiem co mam do niego dodac oprocz warzywek i mieska Wiecie aby byla gesciejsza a nie sama woda ???????

CZARNA wiec ja tez chce PZREPISY PROSZE A NIE CHCE HEHEHE
dorlas15@wp.pl

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry