reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Książka kucharska dla malucha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki czarna za przepisy.
Aż mnie korci, żeby coś ugotować.
Ale na prawdę nie boicie się tych zmutowanych sklepowych warzyw?

reklama
Zawsze można wykorzystac mrożonki :-) Kupujesz jakas mieszanke warzywną, wybierasz co chcesz i z tego gotujesz. Na pewno to lepsze rozwiazanie niz uzywanie zmutowanych warzyw i owoców, które są zimą w sklepach. Ja latem na pewno pomroze troszke warzywek i owoców dla małego na przyszłą zimę :-) A mrożonki w sklepach tez sa przygotowywane ze swiezych produktów. Zimą dostaniesz w sklepie tylko tzw. Włoszczyzne, jabłka, banany, a przeciez dziecko nie bedzie jadło w kółko tego samego. A mrożonki dają nam mozliwosc podania swiezej malinki czy truskawki nawet w srodku zimy :-D

Dorotka, ale to nie jest zadki rosołek. Gotujesz mięsko i warzywka, potem to miksujesz z wywarem i wychodzi gęsta zupka :-)

Ostatnia edycja:
Martynka te mrożonki to bardzo dobry pomysły:tak::tak::tak:

No ja dzis robie pierwsza zupke z listy;-) ciekawe czy zje bo na kleiku nie robiłam jeszcze;-)

MALENA ja sie jakos dziwnie no boje tych warzyw
MARTYNKA bardzo dobry pomysl :-)
CZARNA ja tez zrobie Oliwce jakie danko :-)
Fajnie ze Samiemu smakowalo :-)

Ostatnio dodawałam Rafałkowi do zupki kalafiorka z mrożonki, a dzisiaj brokułki :-)

Wczoraj jadł biszkopciki w herbatce rozpuszczone, a dzisiaj mu tesciowa dała kisielek do picia, a na deser gotowane jabłuszko i wszystko wcinał :-) Głodomor mały :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry