Asteria
Wdrożona(y)
co powiecie zeby wrzucic to do nowego watku i dać do przeklejonych watkow?
Bo lista jest super!!!
Bo lista jest super!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też używałam FRIDY - rewelacja Natomiast termometr do ucha i czoła bardzo sobie chwalę. Jak coś mnie niepokoi, to od razu mogę u dziecka odczytać temperaturę. Dodatkowo mierzymy pod pachą zwykłym termometrem i zawsze wychodzi to samo w granicach +- 2 kreski.Oj tak. Ja kupiłam na początku gruszkę NUK-a i szybko wylądowała w koszu. Kupiłam FRIDĘ i jest rewelacyjna. Jest jeszcze Katarek do odsysania gilów co się podłącza pod odkurzacz ale to nie dla mnie
u mnie się nie sprawdził termometr elektryczny. Tak więc 100zl poszło wiecie gdzie. Już takie bzdury pokazywał
Najlepiej kupić zwykły dla dzieci z miękką końcówką. Tak mi też doradziła pani na doraźnej mówiąc ze elektryczne nie są miarodajne.
nie ma co się bać, ja szczerze mówiąc nie miałam ponad połowy rzeczy z tj listy/list i mieć nie zamierzam;-)kierować się zdrowym rozsądkiem, to najlepsza zasada