reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KIT/HIT - czyli co sie może przydać a co nie

One są paskudne strasznie,a le myślę, że większość rodzących będzie w tym latać po szpitalu.

Ja mam z zielonymi lamówkami i paskudną żyrafą. No ale darowanemu koniowi...

Muszę zakupić jeszcze szlafrok. Macie jakieś na allegro? Najlepiej bawełniane.

reklama
NOWY MODEL!!!!!KOSZULA DO KARMIENIA ROZ.S/M (1953448567) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja kupiłam koszulę podobną do tej, tylko ma krótszy rękawek takie skrzydełko. Ma też inny rysunek i wygląda lepiej niż na zdjęciu. Ale firma inna. Kolor z czerwonym. Kupiłam w sklepie i dałam 38 zł, więc tu warto. Co do rozmiarów to kupujcie takie jak normalnie nosicie, bo te dla karmiących tak są szyte żeby pasowały i na ciężarne, są bez wcięcia w pasie. Ja mam S i wydaje mi się duża ,choć nie mierzyłam.

ja też chcę zamówić te koszule...koszmarki, ale za tą cenę to nie ma co wybrzydzać...po pierwsze po pobycie w szpitalu chcę je wywalić (szlafrok też), a po drugie wali mnie to...

anastazja ale zes napisala :-pdokladnie tak samo mysle ale glupio bylo mi napisac :zawstydzona/y:ostatnio swoja zalozylam w szpitalu i dziewczyna sie zachwycala skad ja mam taka fajna koszule:happy: jak na pare dni w szpitalu jest ok :-)

ajj... tam to jest mało ważne :-) oby na golasa nie śmigać i będzie git i tak wszystkie będziemy miały podobne piżamki, a i tak cała uwaga zajdzie na dzieciaczki.

Haha ja na te piżamki nie mogłam patrzeć ale pochodziłam troszkę po marywilskiej i się zorientowałam że nic innego nie kupie więc chcąc nie chcąc kupiłam tego koszmarusa z żyrafkami za 15zł. Nie wiem co za problem byłby produkować je w jednym stonowanym kolorku bez żadnych misiów, żyrafek itp.

Ja też się zastanawiałam nad zakupem tych koszulek, ale w końcu kupiłam takie dłuższe na ramiączka z fajnym,dużym dekoltem:). Brat się śmiał, że jedna to taka babcina, ale na kilka dni nie będę szaleć z seksowną koszuliną. Będę wtedy skupiona na czymś, a nawet kimś zupełnie innym, o wiele ważniejszym, niż koszulka do szpitala:-).Łatwo w nich cycuszka wyciągnąć do karmienia:-D.A do porodu dostanę szpitalną i tak będzie chyba najlepiej:). Po porodzie się przebiorę w moją babciną koszulinę:-).
Zresztą jak pisze Kasia- my zejdziemy na drugi plan,maleństwo będzie najważniejsze.

Dziewczyny nie ma co się łudzić , że będziemy w szpitalu sexy wyglądać. Jak oglądałam te koszule na allegro to mój synek powiedział: mamo co oglądasz dla babci?:-D.
Karolcia jak wybierałam koszulę w sklepie, to były różne i ta była najładniejsza.

W sumie to może producent wie, że to co wykonuje jest takie se i służyć będzie tylko w szpitalu, po czym się tego pozbędziemy w związku z czym nie przykłada się zbytnio do swojego wyrobu, bo po cóż?
Kupić i tak to kupimy, bo czego innego prawie nie ma :)

reklama
ja mam też tą koszmarną koszulkę ale u mnie tylko przed porodem ma się swoje,mam 2 na zmianę i są łądniejsze a po porodzie będę chodziła w szpitalnej po co mam swoją zabrudzić- mąż nie nadąży z praniem ;-)

Do góry