reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kilogramy i centymetry na +

Tunia mam wrażenie że nawet w czasie ciąży będziesz się mogła chować za znakami drogowymi....

reklama
A ile przytyłaś, że tak narzekasz na podjadanie?? ;-) Założę się że pewnie tylko z 3 kg :-p Albo tak jak Ewwe czyli tyle co nic :-p

Przytyłam na razie 4 kg, ale w krótkim czasie i to mnie martwi. Tym bardziej, że do chudzinek nie należę i od zawsze się zmagam z dodatkowymi kg, więc wolałabym, żeby było ich jak najmniej. Zauważyłam, że przytyłam odkąd podjadam słodycze i owoce, np. teraz strasznie mi smakują jagodzianki, czekolada i lody. MASAKRA:szok:

no i zaczęło się... kurcze a już tak się cieszyłam że tak wolniutko sobie tyję i że będę tak jak moja mama, która w czasie ciąży przytyła 6 kilo, ale nie... przez ostatnie 2 tygodnie - 2,5 kilo, a centymetra to w ogóle do ręki nie biorę żeby się nie stresować

U mnie waga niby taka sama ,ale ja przez te mdłości sporo schudłam na początku jak nie dałam radę jeść. Jak byłam w pierwszej ciąży to nic sie nie przejmowałam ,ze do 12 t. przytyłam 2 kilo. Wczoraj usłyszałam ,ze jestem samolubna ,bo mało jem.:szok:
Pamiętajcie,ze w ciągu całej ciąży woda nazbierana w organiźnie to z 2 kilo, biust też waży i inne narządy.

ja w ciągu ostatnich 2 dni przytyłam 1,5 kg... jak to możliwe?!?!?! Czyżby mi sie woda zatrzymywała w organizmie?? Bo nie wiem jak to wytłumaczyć...

reklama
Do góry